Προσωρινή αναστολή της δράσης του «Ανταλλακτικού Παζαριού Ρούχων», στον Άγιο Δημήτριο




Η Δημοτική Ιματιοθήκη για τους επόμενους μήνες, μέχρι και τον Δεκέμβριο, δεν θα δέχεται προσφορές σε είδη ρουχισμού, υπόδησης και λευκών ειδών.

Επίσης, θα γίνει προσωρινή αναστολή της δράσης του «Ανταλλακτικού Παζαριού Ρούχων». Η Δομή θα συνεχίσει κανονικά να εξυπηρετεί τις ανάγκες των ωφελούμενων των Κοινωνικών Δομών .

Η Δημοτική Ιματιοθήκη ξεκίνησε την λειτουργία της το 2013 και ήρθε να προστεθεί στις δομές αντιμετώπισης της φτώχειας προκειμένου να μεγαλώσει το δημοτικό δίχτυ προστασίας των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.

Σκοπός της Κοινωνικής Υπηρεσίας είναι να μεγαλώσει τη δημοτική αγκαλιά πρόνοιας με πράξεις και έργα. Στόχος της προσωρινής διακοπής λειτουργίας είναι η αναδιοργάνωση και ο σχεδιασμός καλύτερης λειτουργίας της Δομής της Ιματιοθήκης προκειμένου να συνδράμει πιο συγκροτημένα και οργανωμένα στους ωφελούμενους της Δομής, καθώς και στους πολίτες που συμμετέχουν στην δράση του «Ανταλλακτικού Παζαριού Ρούχων».

Η λειτουργία της Δημοτικής Ιματιοθήκης θα επανέλθει κανονικά από τον μήνα Ιανουάριο 2020, στον ίδιο χώρο, στην ίδια οδό Μακρυγιάννη 98, κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα και ώρες 14:00 με 17:00. Θα υπάρξει και μελλοντική ενημέρωση για την έναρξη της λειτουργίας της.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.