Tην Κυριακή όλοι τρέχουν στη Νέα Σμύρνη




Χιλιάδες δρομείς θα βρεθούν το πρωί της Κυριακής 6 Οκτωβρίου στη γραμμή εκκίνησης του 5ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Η ανταπόκριση του κοινού είναι συγκλονιστική και την Κυριακή μία «θάλασσα» δρομέων θα πλημμυρίσει την κεντρική Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη.

Οσοι θέλουν να εγγραφούν στον αγώνα, μπορούν να το κάνουν Παρασκευή και Σάββατο (11.00-19.00) στο κέντρο παραλαβής που φιλοξενείται στον πολυχώρο Γαλαξία. Εκεί οι δρομείς θα παραλάβουν και τον αριθμό τους μαζί με το πακέτο της συμμετοχής, από το προσωπικό του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βαγγέλη Χατζατουριάν.

Την Κυριακή πολλές λαμπρές προσωπικότητες θα βρεθούν στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης ενώ την απονομή στα 10 χλμ. θα κάνει ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

 Το πρόγραμμα του αγώνα:

Γραμματεία Αγώνων Διοργάνωσης: 07:45 – 12:30

Εκκίνηση 10 χλμ. : 09:00

Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 5 χλμ.: 10:45

Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 2,5 χλμ.: 12:00

Απονομές: 10:00 – 12:00

 Δείτε το video promo του αγώνα:

Στο πρόγραμμα του Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, που διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ υπάρχουν αγωνίσματα 2,5 χλμ., 5 χλμ. και 10 χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.neasmirnihistoricrun.gr/ &

https://www.facebook.com/NeaSmyrniHistoricRun/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.