Δημοτική Αστυνομία Αλίμου: Προειδοποιητικές συστάσεις σε όσους παρκάρουν σε ράμπες ΑμεΑ
Προειδοποιητικές συστάσεις σε όσους παρκάρουν σε ράμπες ΑμεΑ από τη Δημοτική Αστυνομία Αλίμου στους οδηγούς που παρκάρουν στις ράμπες ΑμεΑ. Επίσης σε κάθε διάβαση ο δήμος έχει τοποθετήσει και πινακίδες, αλλά πολλοί οδηγοί τις αγνοούν. Όταν θα πάρουν κλήση θα λένε ότι δεν το γνώριζαν;

Η Δημοτική Αστυνομία σας ενημερώνει ότι έχετε παρκάρει παράνομα, αποκλείοντας την πρόσβαση και εμποδίζοντας τη χρήση της ράμπας ΑΜΕΑ. Αν δεν συμμορφωθείτε με την παρούσα σύσταση, την επόμενη φορά που θα σταθμεύσετε παράνομα. θα σας επιβληθούν οι κυρώσεις που ορίζονται από τον νέο Κ.Ο.Κ που είναι:

Επιτόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας (πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου) για 60 ημέρες. 

Επιτόπου αφαίρεση της άδειας οδήγησης για 60 ημέρες.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η στάθμευση σε ράμπες ή αποκλειστικές θέσεις στάθμευση οχημάτων ΑΜΕΑ, αποτελεί, εκτός από παράνομη, και αντικοινωνική συμπεριφορά.

 

ΦΩΤΌ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε Επίσης

χόλια στο “Δημοτική Αστυνομία Αλίμου: Προειδοποιητικές συστάσεις σε όσους παρκάρουν σε ράμπες ΑμεΑ

 • 10/05/2019 at 11:55 πμ
  Permalink

  Αφού έχουν στηθεί πινακίδες, προς τι το προειδοποιητικό σημείωμα; Όποιος παριστάνει ότι δεν ξέρει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στις ράμπες, μάλλον μας δουλεύει. Κάτι τέτοια άτομα είναι ικανά να σηκώσουν τον κόσμο στο πόδι, αν τύχει και παρκάρεις μπροστά από το γκαράζ τους.

  Κλήση και πρόστιμο άμεσα.

  Απαντήστε
 • 19/06/2019 at 8:10 μμ
  Permalink

  Κληση και προστιμο αμεσα, χωρις προειδοποιηση!!!!!!

  Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.