Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή δημοτικός σύμβουλος
Έφυγε από την ζωή αιφνίδια, σε ηλικία 50 ετών, ο δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή», Γιώργος Μελέτης.

Μετά τη διάσπαση του συνδυασμού, ο Γιώργος Μελέτης ήταν ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Ο Γιώργος Μελέτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Ήταν παντρεμένος και είχε δύο κόρες.

Ήταν πολιτικός μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Έργων Υποδομής και Παιδαγωγικές Σπουδές. Δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας και καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εργαζόταν ως δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Ν. Σμύρνης και ήταν μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δ.Ν. Σμύρνης. Διατέλεσε μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου ως εκπρόσωπος της «Μεσοποταμίας». Παλαιότερα μέλος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, του Συνασπισμού και μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Μοσχάτου.

Ήταν Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου από τις εκλογές του 2014.

Αγαπούσε το Μοσχάτο και ήταν πολύ δραστήριος στα δημοτικά συμβούλια. Είχε φίλους από όλες τα πολιτικά στρατόπεδα και θα λείψει πολύ ο λόγος του από τα πολιτικά δρώμενα της πόλης.

Το MoschatoTavros.gr εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του εκλιπόντος.

Η ανακοίνωση της κίνησης «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή»

Αγαπητές και αγαπητοί συναγωνιστές.
Δυστυχώς η καρδιά απ΄ ότι φαίνεται του συναγωνιστή Γιώργου Μελέτη, δημοτικού συμβούλου της κίνησης μας «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή» τον πρόδωσε χθες το απόγευμα. Ο Γιώργος δεν είναι πια μαζί μας. Έφυγε γεμίζοντας οδύνη την οικογένεια του, τους φίλους του και όλους κι όλες εμάς, που πορευτήκαμε και πορευόμαστε μαζί -με κάποιους από εμάς για πολλά χρόνια -αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό, όχι μόνο στην οικογένεια του, στην γυναίκα του και στις δυο κόρες του. ‘Όχι μόνο σε εμάς στην δημοτική κίνηση, αλλά σε όλη την πόλη του, που αγαπούσε και με τις δυνάμεις του πάλευε να την κάνει καλύτερη και στην Αριστερά αφού από τα φοιτητικά του χρόνια στρατεύθηκε στις ιδέες της και στα οράματα της αγωνιζόμενος για ένα καλύτερο κόσμο, που είναι εφικτός.
Η προεκλογική εκστρατεία της δημοτικής κίνησης «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή» αναστέλλεται μέχρι την ημέρα της κηδείας του.
Μετά τον αποχαιρετισμό θα συνεχίσουμε πιο δυνατά και για τον Γιώργο. Του το οφείλουμε.
Μπάμπης Μπιλίνης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.