Συγκέντρωση στην πύλη του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, για την άσκηση «Jackal Stone»
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αποδειχθεί το καλύτερο πλυντήριο για τους σφαγείς του ΝΑΤΟ της ΕΕ και των Αμερικάνων! Από δίπλα στέκεται και η τοπική διοίκηση του Δήμου μας και των όμορών της στην περιοχής μας!
Αφού μας τρέλαναν με το καρότο της «γεωστρατηγικής αναβάθμισης της χώρας», μας ταράζουν και με το μαστίγιο: γεμίζουν τη χώρα μας αμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις, μας χώνουν στα βαθιά σκοτάδια των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών.
Κάνουν πρόβες πολέμου και στην περιοχή μας!
Θα διεξάγουν την τελική φάση της συνεκπαίδευσης «Jackal Stone», των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, σε συνεργασία με τη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη, την Παρασκευή 2 Νοέμβρη στις εγκαταστάσεις του Λιμενικού στον Άγιο Κοσμά στο Ελληνικό. Ο προσχηματικός τίτλος της πρόβας θανάτου είναι «ασκήσεις για την προστασία από ασύμμετρες απειλές και προστασία και διάσωση πολιτών από θεομηνίες και άλλου είδους φυσικές καταστροφές»!
Καταγγέλλουμε την ελληνική κυβέρνηση, τα κόμματα και τις τοπικές διοικήσεις των δήμων που είτε ανοιχτά είτε συγκαλυμμένα λειτουργούν ως φερέφωνα της αμερικάνικης πρεσβείας και προωθούν την πολιτική των μονοπωλίων με όλα τα μέσα σε βάρος των λαών!

Η Λαϊκή Επιτροπή Μπραχαμίου καλεί όλους τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες να συμμετέχουν στη

συγκέντρωση διαμαρτυρίας
την Παρασκευή 2 Νοέμβρη, στις 3.00 μ.μ.
στην πύλη του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό (επί της λεωφόρου Ποσειδώνος)

να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας, να φωνάξουμε:

Όχι στα δολοφονικά σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ!
Έξω η χώρα μας από τους ιμπεριαλιστικούς συνασπισμούς!
Να φύγουν οι βάσεις του θανάτου!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X