Γλυφάδα: “Περισσότερο φως, λιγότερο έγκλημα” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στη διαδικασία τοποθέτησης 2.000 ολοκαίνουργιων φωτιστικών LED τελευταίας γενιάς στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης, βρίσκεται ο δήμος Γλυφάδας.

“Έρευνες δεκαετιών στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο έχουν αποδείξει ότι όσο πιο φωτεινός είναι ένας δρόμος, τόσο μειώνεται η λεγόμενη μικρή εγκληματικότητα (κλοπές, διαρρήξεις, κλπ.) στο σημείο αυτό” λέει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

“Αυτό ακριβώς επιχειρούμε να κάνουμε στη Γλυφάδα. Μια πόλη με το φωτισμό που δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας, αλλά φυσικά κάνει και κάθε γειτονιά πιο όμορφη, νοικοκυρεμένη και αισθητικά αναβαθμισμένη.

“Κάντε μια βόλτα αυτή την εβδομάδα στον Άγιο Τρύφωνα, στην πλατεία Κατράκη, στην Αγία Τριάδα, στην Πανδώρας, στην Αγίου Νικολάου, στην Ξάνθου, στην Ζαμάνου , στην Αρετής, στην Παλλάδος , στην Αριστομένους, στην Αριστοφάνους , στην Αγαμέμνονος ,στην Επαμεινώνδα , στην Αγησιλάου και αλλού. Θα δείτε συστοιχίες με λάμπες LED τελευταίας γενιάς, που κάνουν …τη νύχτα μέρα!

Με τρόπο οικολογικό και οικονομικό, φωτίζουμε όλες τις γειτονιές και τις γωνιές της πόλης μας, για να μπορεί κάθε πεζός να περπατά άφοβα και πιο ευχάριστα. Και φυσικά δεν θα σταματήσουμε μέχρι να φωτιστεί και η τελευταία γωνιά με τρόπο σύγχρονο και αποτελεσματικό. Συνεχίζουμε.”

"Περισσότερο φως, λιγότερο έγκλημα": Έρευνες δεκαετιών στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο έχουν αποδείξει ότι όσο πιο…

Gepostet von Giorgos Papanikolaou am Dienstag, 10. Juli 2018

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.