Τα παιδιά παίρνουν την υπόθεση της ανακύκλωσης στα χέρια τους!




Με επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού στα σχολεία. Το πρόγραμμα «Έλα στον κύκλο μας» της Περιφέρειας Αττικής και του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. βρήκε συμπαραστάτες στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Δάσκαλοι, καθηγητές και μαθητές ανταποκρίνονται στο πρόγραμμα, ανακυκλώνουν, επαναχρησιμοποιούν φιλικά υλικά, όπως το χαρτί.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης δήλωσε:

Είναι ελπιδοφόρο ότι τα παιδιά μας και η εκπαιδευτική κοινότητα παίρνουν την υπόθεση της ανακύκλωσης στα χέρια τους.

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του προγράμματος «Έλα στον κύκλο μας» που εκπόνησε η Περιφέρεια Αττικής και ο Ε.Δ.Σ.Ν.Α. Αξίζει να σημειώσω ότι ο Νότιος Τομέας της Αθήνας αναδείχτηκε πρωταθλητής της ανακύκλωσης με 95 τόνους από το σύνολο των 324 τόνων περίπου το 1/3 της συνολικής ποσότητας της Αττικής.
Τέλος, οι μαθητές με την καλύτερη απόδοση ήταν του Δήμου Αλίμου με 24.580 κιλά ανακυκλώσιμου υλικού, το υψηλότερο σε όλη την Αττική.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.