Πότε κλείνουν οι μπάρες σε Ηλιούπολη, Άλιμο, Αργυρούπολη και Ελληνικό




Έκλεισαν την Κυριακή 4 Μαρτίου οι μπάρες του μετρό στο Σύνταγμα. Ανοιχτή θα μείνει μόνο η πύλη των ΑμεΑ, η οποία θα κλείσει στις 15 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, όλες οι μπάρες των σταθμών θα κλείσουν σταδιακά εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Μαρτίου.

Στο διάστημα μεταξύ 5 με 10 Μαρτίου και 12 με 14 Μαρτίου το κλείσιμο των πυλών θα διεξαχθεί σε ώρες μη αιχμής (εκτός δηλαδή 06.00 – 10.00 και 15.00 – 19.00).

Στις 11 Μαρτίου θα κλείσουν οι σταθμοί «Ανθούπολη», «Περιστέρι», «Σεπόλια», «Ηλιούπολη», «Άλιμος», «Αργυρούπολη», «Ελληνικό», «Αγ. Μαρίνα», «Κεραμεικός», «Χολαργός», «Νομισματοκοπείο», «Αγ. Παρασκευή», «Χαλάνδρι», «Ταύρος» και «Μαρούσι».

Σημειώνεται ότι στους σταθμούς «Αγ. Αντώνιος», «Αγ. Δημήτριος», «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Δ. Πλακεντίας» οι πύλες εκτός της πύλης των ΑμεΑ έχουν ήδη κλείσει.

Ο Οργανισμός υπενθυμίζει στο επιβατικό κοινό τα ακόλουθα:

Α . Να έχει εφοδιαστεί με έγκυρο ηλεκτρονικό εισιτήριο / κάρτα (ATH.ENA Ticket / ATH.ENA Card).

B . Να επικυρώνει το εισιτήριο / κάρτα στις πύλες του σταθμού εισόδου.

Γ. Να επικυρώνει το εισιτήριο / κάρτα στις πύλες του σταθμού εξόδου.

Δηλαδή, ο επιβάτης με σταθμό αφετηρίας, π.χ. την «Αττική» και τελικό προορισμό το «Σύνταγμα» και προκειμένου να εξέλθει από το σταθμό «Σύνταγμα», οφείλει να επικυρώσει το εισιτήριο / κάρτα πρώτα στις πύλες του σταθμού «Αττική» και στη συνέχεια στο «Σύνταγμα».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.