Παλαιό Φάληρο: Τι έδειξαν οι έλεγχοι του ΠΑΚΟΕ για το νερό της βρύσης
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΚΟΕ, το οδοιπορικό που πραγματοποίησε το επιστημονικό συνεργείο του, ξεκίνησε από το Παλαιό Φάληρο.

Έγινε έλεγχος σε πολυκατοικία στην οδό Αρτέμιδος 95, στο Δημαρχείο και σε ένα σπίτι στην οδό Σειρήνων 69 Β. Το νερό βρέθηκε κατάλληλο!

Δείτε την ανακοίνωση:

«Επικίνδυνο το νερό σε βρύσες επιχειρήσεων, σχολείων και νοικοκυριών, ύστερα από το οδοιπορικό που πραγματοποίησε το επιστημονικό συνεργείο του ΠΑΚΟΕ στις 24/04/2017 από το Καλλιθέα μέχρι τη Ελευσίνα. Στη Καλλιθέα, Π. Φάληρο, στη Δραπετσώνα, στο Κερατσίνι, στο Πέραμα και στην Ελευσίνα το νερό ανθρώπινης κατανάλωσης είναι κατάλληλο για χρήση.

Από κει και πέρα αρχίζουν τα μείγματα νερού των κολοβακτηριδίων, ψευδομονάδων τόσο στο Μοσχάτο όσο και στο Πειραιά. Στα δείγματα της δειγματοληψίας στο Μοσχάτο βρέθηκαν τιμές υψηλότερες από τα επιτρεπτά όρια ενώ στο Πειραιά ένα από τα πέντε δείγματα της δειγματοληψίας βρέθηκαν τιμές υψηλές από τα επιτρεπτά όρια. 

Ο πίνακας δείχνει τ’ αποτελέσματα, την επικινδυνότητα και την ακαταλληλότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης σε ποσοστό 12 % των δειγμάτων, όπου σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) , το ποσοστό αυτό δεν πρέπει να ξεπερνά το 2 – 3 %.».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νότια προάστια: Το πρώτο Ελληνοβρετανικό Νηπιαγωγείο βρίσκεται στον Άλιμο

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.