Η Γλυφάδα χτίζει παράδοση στη φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Αν και ο Πανναξιακός πήρε το πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε ανίκητος και κατέκτησε το Κύπελλο του βόλεϊ γυναικών για 7η συνεχόμενη φορά, με 3-1 σετ, στον τελικό του φάιναλ φορ στη Γλυφάδα.

Eνθουσιασμένος από τη διοργάνωση ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου δήλωσε:

Μια ακόμα σπουδαία αθλητική διοργάνωση, που είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στη Γλυφάδα μας, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Όσοι ήρθαν στο ΔΑΚ χθες και σήμερα απόλαυσαν βόλεϊ υψηλής ποιότητας, μέσα σε μια πολύ ζεστή και πάνω από όλα αθλητική ατμόσφαιρα (δυστυχώς ορισμένα βίαια επεισόδια σημειώθηκαν μακριά από το γήπεδο και είναι ευθύνη όλων μας το νοσηρό αυτό φαινόμενο να σταματήσει…)

Το φάιναλ φορ του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών είναι η τέταρτη διοργάνωση που φιλοξενούμε τα τελευταία δύο χρόνια, μετά το φάιναλ φορ του κυπέλλου βόλεϊ ανδρών, το φάιναλ φορ του League Cup βόλεϊ ανδρών και το φάιναλ φορ του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, στο – ανακαινισμένο – Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Ματθαίος Λιούγκας”.

Για μια ακόμα φορά ανταποκριθήκαμε και με το παραπάνω σε μια πολύ απαιτητική διοργάνωση. Συγχαρητήρια στον Dorkofikis Periklis και σε όλους τους εργαζόμενους στο ΔΑΚ, στη διοργανώτρια Hellenic Volleyball Federation και στην ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το τουρνουά!

Συνέχεια τώρα με το φάιναλ φορ του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, στο τέλος Μαρτίου, στην πόλη μας – που χτίζει πλέον παράδοση στη φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων!

(φωτογραφίες Eurokinissi)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το βόλεϊ και η Γλυφάδα κέρδισαν το στοίχημα

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.