Ηλιούπολη: 30.000 εισιτήρια έκοψε ο θερινός δημοτικός κινηματογράφος
dimotikosilioukolaz

 

Ρεκόρ εισιτηρίων σημείωσε φέτος ο Δημοτικός Κινηματογράφος της Ηλιούπολης «Μελίνα Μερκούρη» επιβεβαιώνοντας την επιλογή της Δημοτικής αρχής για την ενίσχυσή του και τον εκσυγχρονισμό του.
Ο Δήμος Ηλιούπολης τα τελευταία χρόνια προχώρησε στην προμήθεια 325 καρεκλών και 100 τραπεζιών, εγκατέστησε πανί νέου τύπου, Ψηφιακή Μηχανή, Σύστημα πυρασφάλειας και νέες πόρτες εξόδου, ενώ εξασφάλισε πιστοποιητικό ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και αδειοδότηση Κινηματογράφου από την Περιφέρεια έτσι ώστε οι κάτοικοι της Ηλιούπολης να απολαμβάνουν με άνεση και ασφάλεια τα καλύτερα δημιουργήματα της 7ης Τέχνης.
Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Ηλιούπολης έχει εκπονήσει ένα πλήρες πρόγραμμα εναλλακτικής ποιοτικής διασκέδασης για τους κατοίκους της Ηλιούπολης με έμφαση στην ποιότητα και την κοινωνική πολιτική με πρόνοια για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (πχ. δωρεάν εισιτήριο για άτομα άνω των 60 που φέτος έφτασαν τις 10.000).
Το φετινό ρεκόρ των 30.000 εισιτηρίων (από τα οποία τα 6.000 περίπου είναι εισιτήρια της Κινηματογραφικής Λέσχης), νούμερο που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που υπάρχουν, αποτελεί ρεκόρ από το 1991, δείχνει ότι ο κόσμος αγκάλιασε και επιβεβαίωσε τις δημοτικές πολιτιστικές πρωτοβουλίες που ικανοποίησαν μια έντονη κοινωνική ανάγκη.
Ο Δήμος Ηλιούπολης θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση την προσπάθειά του να προσφέρει στους Ηλιουπολίτες στιγμές χαράς και ποιοτικής διασκέδασης με κάθε μέσο και τρόπο και πάντα με την μέριμνα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος και στην καθολική προσβασιμότητα στον πολιτισμό για όλους.
Σας περιμένουμε και στον Χειμερινό Κινηματογράφο του Δήμου από 20/11/2016 στο Θέατρο του Δημαρχείου , με Δωρεάν Είσοδο!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.