Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: 400.000 ευρώ για τα πεζοδρόμια




pezodroargy3

Από την 3η Σεπτεμβρίου ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, ξεκίνησε την ανακατασκευή 500 πεζοδρομίων στα πλαίσια της μεγάλης εργολαβίας ύψους 400 χιλιάδων ευρώ που χρηματοδοτεί το Πράσινο Ταμείο.

“Όλα τα αιτήματα που είχαν γίνει από το 2008 μέχρι και την ανάληψη των καθηκόντων μας και δεν είχαν επισκευαστεί , θα γίνουν πλέον ώστε ο κόσμος να μην κινδυνεύει” είπε ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος
“Να σημειωθεί ότι τα πεζοδρόμια είναι υποχρέωση των ιδιοκτητών και όχι του δήμου μας αλλά στην κρίση αυτή που περνάμε δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τους πολίτες. Επίσης γνωρίζουμε ότι είναι πολλά τα σημεία που θέλουν επισκευή αλλά σε πρώτη φάση θα γίνουν όλα τα αιτήματα που χρονίζουν .
Μετά από πολλά χρόνια λοιπόν , τόσο με την εργολαβία όσο και με το μικρό συνεργείο μας προχωράμε στην ανακατασκευή των πεζοδρομίων που τόσο έχει ανάγκη ο κόσμος. Έργο πνοής για την πόλη μας”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

pezodroargy1

pezodroargy2

pezodroargy4

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.