Απίστευτοι βανδαλισμοί σε παιδικές χαρές (ΕΙΚΟΝΕΣ)
van3b5

(Aνακοίνωση του δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης) Εκτενέστατες ζημιές από βανδαλισμούς έχουν υποστεί τους τελευταίους μήνες παιδικές χαρές και κοινόχρηστοι χώροι στο Δήμο μας. Ειδικότερα, οι παιδικές χαρές στο πάρκο του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη στη Δ.Ε. Βούλας και στο Δίλοφο της Δ.Ε. Βάρης έχουν υποστεί ζημιές σε τέτοιο βαθμό που η προσωρινή σφράγισή τους από τις υπηρεσίες του Δήμου ήταν επιτακτική μέχρι να επισκευαστούν.

 Στην παιδική χαρά του Διλόφου, τα όργανα αντικαταστάθηκαν και ο χώρος έχει τεθεί εκ νέου σε λειτουργία, ενώ στην παιδική χαρά της Δ.Ε. Βούλας το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό αφού το «πολυόργανο» που βρίσκεται εκεί έχει σχεδόν καταστραφεί και η επισκευή του απαιτεί ανταλλακτικά από τη Γερμανία. Ως προσωρινή λύση, αποφασίστηκε η περίφραξη και ο αποκλεισμός του συγκεκριμένου οργάνου προκειμένου να αποδοθεί σε χρήση η υπόλοιπη παιδική χαρά. Παρακαλούνται όλοι να μην παραβιάζουν την περίφραξη και να μην κάνουν χρήση του οργάνου καθώς οι ζημιές που έχει υποστεί εγκυμονούν σοβαρό κίνδυνο για τραυματισμό.

Το φαινόμενο των βανδαλισμών έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις δεδομένου ότι η αποκατάσταση των ζημιών επιβαρύνει το ταμείο του Δήμου δεκάδες χιλιάδες ευρώ τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία νέων υποδομών αντί για την επισκευή ζημιών από βανδαλισμούς. Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε και να γίνουμε μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

van3b1

van3b2

van3b3

van3b4

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.