Test run at Limanakia (VIDEO)




Miltos:”Εκείνη τη μέρα δεν ήταν οι κατάλληλες συνθήκες για πιo πολλά km και οριακά περάσματα. Η κίνηση, ο δρόμος που γλιστρούσε, τα μέτρια λάστιχα και το ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε φίλο (εκείνη την ώρα ήταν συνοδηγός) είναι αρκετοί παράγοντες για να μη σε αφήσουν να κάνεις καμία υπερβολή.

Thanks για το comment. Προσπάθησα να αποφύγω τις υπερβολές σε ανοιχτό δρόμο και να βγάλουμε ένα ωραίο video σε μιά διαδρομή που έχει δυσφημιστεί από πολλούς… Το inbox έχει γεμίσει από κομπλεξικούς που μάλλον δεν έστριψαν ποτέ, ή από καθυστερημένους που αν δεις τι έχουν ανεβάσει στο channel τους και τι έχουν κάνει favorite το λιγότερο που μπορεί να γίνει είναι να πεθάνεις από τα γέλια. Τέλος, το αυτοκίνητο δεν είναι δικό μου και το μόνο που δεν ήθελα εκείνη την ώρα ήταν να τρακάρουμε.”

“Φίλε σίγουρα έχεις καλό αμαξί και έχεις ικανότητες… Είναι κρίμα όμως τέτοιες ταχύτητες σε δημόσιους δρόμους και κατοικημενες περιοχές θα πάρεις κανένα στο λαιμό σου.

Φιλικά πάντα, όλοι αγαπάμε τη γρήγορη οδήγηση αλλά καλύτερα σε πίστα!

 

 

Καλη οδηγηση, ωραιο βιντεο, ωραιο αυτοκινητο…

παιρνει και λιγο βελτιωση στις γραμμες ακομα… 😛

ας πω και γω την συμβουλη μου τωρα, ωστε να την ακουω και γω να μην την ξεχναω….

προσοχη στον δρομο, αργα στα σημεια που γυροφερνουν και περνανε πεζοι…

και στα γνωστα σημεια παρκινγκ και αναστροφων, και παντα μα παντα 5% κατω απο τα ορια του δρομου, συνθηκων, και του εαυτου μας στον δρομο…

καλες βολτες και στριψιμο.

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.