Νέα πανελλήνια διάκριση για την Δάφνη Λαβασά του ΑΟΒ




lavassa2
Τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ (νότιος όμιλος) κατέκτησε η αθλήτρια του ΑΟ Βουλιαγμένης, Δάφνη Ευτυχία Λαβασά.
Το πρωτάθλημα διεξήχθη στις 2 και 3 Ιουλίου 2016 στο Ναύπλιο και η αθλήτρια του ΑΟΒ ανέβηκε στο βάθρο έχοντας κατακτήσει τη 2η θέση στα 2000 μ. των Παγκορασίδων Α’, με 7.05.47.lavassa1

Τη μεγάλη επιτυχία της την πέτυχε ξεπερνώντας ένα πρόβλημα τραυματισμού που της στέρησε τη συμμετοχή και την διάκριση και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των κορασίδων της προηγούμενης εβδομάδας.
Σε κάθε περίπτωση η Δάφνη έχει όλο το μέλλον μπροστά της για να ξεδιπλώσει το μεγάλο ταλέντο της στους δρόμους ημιαντοχής και αντοχής τα επόμενα χρόνια.
Οι επόμενοι αγώνες για τους αθλητές και αθλήτριες του ΑΟΒ είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Ιουλίου 2016 στις Σέρρες.

Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης
Αγίου Γεωργίου 16671 Καβούρι, Βουλιαγμένη
210 89 62 947
aovouliagmenis.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.