Μωρέ τι μου θυμίζουν αυτές οι ξαπλώστρες…(ΕΙΚΟΝΕΣ)




xaplo1

(Manos Krokos – Αναπαράγω από φίλους στη Βάρκιζα: Φέις 2 Φέις με την ανάπτυξη) Μετά από 40 χρόνια κολύμπι στο υπέροχο “λιμανάκι του Island” στη Βάρκιζα χτές αντίκρυσα αυτό το θέαμα..και όχι μόνο αυτό; “Δεν μπορείτε λέει ο φουσκωτός να κολυμπήσετε η παραλία είναι μισθωμένη”

“Από ποιόν που είναι αναρτημένο το μισθωτήριο; ” Μούγγα
“Εντάξει να ρίξεις μια βουτιά αλλά κατςε πίσω απο τις ξαπλώστρες μη βρω το μπελά μου”
Τιμοκατάλογος; 40 ευρώ!!!!!! η ξαπλώστρα (υψηλής αισθητικής κάτι σαν πλωτό φέρετρο)
Κ τα γνωστά περί μιας δυο ξαπλωςτρων ολη μερα ολη νυχτα κλπ σερβις καφέδες ποτά τςιλλάουτ μιούζικ κ κάτι τέτοια αναπτυξιακά προχωρημένα
Όλε
Πριν αρχισουν οι χαρακτηρισμοι για τον Πανα, που δεν του ανηκει η παραλια, βριστε τον δημαρχο που εβαλε την “υπογραφη” του κατω απ το τραπεζι για τα πλωτα “φερετρα”

xaplo

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Maria Goula έξαλλη. – Το Forum των 3Β
Για μενα μια ειναι η αξιολογη παραλια στην Βαρκιζα και δεν ειναι αλλη απο την παραλια στο Ιsland!! Κατεβαινεις με δικο σου ρισκο για δευτερο καλοκαιρι μιας και εχουν σημειωθει κατολισθησεις!! Το Σαββατο ο security του μαγαζιου μας ενημερωσε για την οργανωση και την εκμεταλλευση της παραλιας απο το προαναφερθεν μαγαζι! Δεν ηξερε να μας πει τιμη γιατι η τιμολογηση θα εβγαινε τεταρτη! Μολις εμαθα λοιπον οτι θα στοιχιζει 40€ το ζευγος ξαπλωστρων και οτι η διοδος προς το δευτερο κολπακι εχει κλεισει με επιπλεον πετρες και βραχους!!! Καθε νοημων ανθρωπος λοιπον με μεγαλη ανεση μπορει να συμπερανει που αποσκοπα η ΥΠΕΡτιμολογηση των νεων ανεσεων στην παραλια αυτη αλλα θελω επισημα να μου πει καποιος με ποια συμβαση προβλεπεται αυτο μιας κ δεν αναφερομαστε σε καποιο πλαζ αλλα σε ενα κολπακι που κατεβαινεις με κινδυνο να φας τον βραχο στο κεφαλι κ να απολαυσεις τη θαλασσα!!! Πως εφτασε στο σημειο να την εκμεταλλευεται το island και ακομα χειροτερα γιατι κλεινει το δευτερο κολπακι! Μη χασει τους πελατες και το σαρανταευρο αφου δε θα μπαινουν στη διαδικασια να ισορροπουν πανω σε πετρες για να περασουν για καμια 15αρια μετρα;;;;
 Την ακατεργαστη κ παρθενα ομορφια ενος κολπου τη χαλας με αυτα τα πως να τα περγραψω θεε μου…..πουφ κρεβατια σεζλονγκ που ουτε καν αισθητικα ομορφα δεν ειναι!!!!! Ειχα να λεω για το μερος οτι μου θυμιζει νησι… Μια ησυχη γωνια που φερνει κατι απο κυκλαδες…και τωρα κυκλαδες θυμιζει αλλα ΜΟΝΟ ΜΥΚΟΝΟ!!

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Μωρέ τι μου θυμίζουν αυτές οι ξαπλώστρες…(ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 07/07/2016 at 9:41 πμ
    Permalink

    Το έψαξα με τη δικηγόρο και το συκεκριμένο σημείο δεν είναι στη δικαιοδοσία του δήμου. Η παραχώρηση στον Πανά έγινε από την ΕΤΑΔ (εταιρία ακινήτων δημοσίου). Το σημείο τους ανήκει και δυστυχώς μπορούν να το εκμεταλευτούν με όποιο τρόπο θέλουν.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.