Χωρίς αυτοκίνητα από τις 9 έως τις 12 τα μεσάνυχτα η Μεταξά




metaxa-580x394

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας αποφάσισε την απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Μεταξά από τις 9 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυχτα. Έτσι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης τους καλοκαιρινούς μήνες θα μπορούν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους, στον πιο εμπορικό δρόμο και να χαζεύουν τις βιτρίνες, χωρίς να ενοχλούνται από αυτοκίνητα και δίκυκλα.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα έχει πιλοτικό χαρακτήρα και αν υπάρχει θετική ανταπόκριση από τον κόσμο θα γίνει συγκοινωνιακή μελέτη, για να εφαρμοστεί μόνιμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης αποχώρησαν από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όλοι οι  δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αλλά και σύμβουλοι από την παράταξη του δημάρχου.

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Χωρίς αυτοκίνητα από τις 9 έως τις 12 τα μεσάνυχτα η Μεταξά

  • 30/06/2016 at 8:07 μμ
    Permalink

    Δε μπορώ να καταλάβω γιατί χαλιούνται αυτοί που έφυγαν. Όσοι έχουν ταξιδεψει στο εξωτερικό, συνεχώς λέμε το πόσο ωραία είναι τα πεζοδρομημένα κομμάτια των πόλεων και πόσω μάλλον, αυτών που έχουν και καταστήματα! Έλεος πιο με τις μικροκομματικές χαζομάρες! Μακάρι να πεζοδρομηθεί ΜΟΝΙΜΑ η Μεταξά! Έχω μαγαζί σ’ αυτή την οδό και θα είναι ευχής έργον, αν γίνει κάποια στιγμή.

    Απαντήστε
  • 02/07/2016 at 6:40 πμ
    Permalink

    Ποτε θα το εφαρμόσουν; Για να κατέβω με ολους τους φίλους που εχω….επιτέλους ένας δήμαρχος που κανει κατι…ή τουλάχιστον ενηρωνει για αυτά που φτιαχνει

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.