Έγκλημα στα Λιμανάκια: Τον χτύπησαν, του έβαλαν φωτιά και ύστερα… άναψαν τσιγάρο!




ptomakolaz

«Τον χτύπησα με πέτρα στο κεφάλι και μετά του έβαλα φωτιά. Πήγαμε με τη φίλη μου στο αμάξι και καπνίσαμε ένα τσιγάρο. Μετά επέστρεψα για να δω αν είχε πεθάνει. Τον είδα ακόμη να κουνιέται. Τον χτύπησα ξανά με πέτρες στο κεφάλι και του έβαλα πάλι φωτιά. Τις πέτρες τις πέταξα στη θάλασσα».

Πρόκειται για συγκλονιστικές λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος του 50χρονου στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, που έκαψε ζωντανό το ζευγάρι, οι οποίες προέρχονται από την κατάθεση του 34χρονου δράστη της δολοφονίας και εμπεριέχονται στη δικογραφία της υπόθεσης.

Η υπόθεση έχει εξίσου απίστευτες κοινωνικές προεκτάσεις. Το θύμα διατηρούσε σχέσεις με τη μητέρα της 19χρονης κοπέλας. Δεν είχε γνωρίσει την κόρη της, γιατί το κορίτσι από το 2005 έως το 2015 ήταν έγκλειστο σε ίδρυμα, καθώς η μητέρα του δεν μπορούσε να το μεγαλώσει. Ο 50χρονος Αντ. Μαν. και αυτός είχε 6-7 παιδιά, τα οποία βρίσκονται σε ιδρύματα ή ανάδοχες οικογένειες. Το θύμα, σύμφωνα με τη 19χρονη, της είχε επιτεθεί σεξουαλικά το μοιραίο βράδυ της 15ης Ιουνίου, μέσα στο σπίτι της στη Δραπετσώνα. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης είχε μπει στο σπίτι ο 34χρονος σύντροφός της, ο οποίος άρχισε να χτυπά τον 50χρονο με έναν ανεμιστήρα και με γροθιές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 19χρονη υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι είναι έγκυος. Το ζευγάρι και το θύμα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ήταν χρήστες ναρκωτικών.

Οπως κατέθεσαν οι κατηγορούμενοι, ο 50χρονος είχε τις αισθήσεις του μετά την επίθεση. «Του δέσαμε τα χέρια και του είπαμε ότι θα τον πάμε στο σπίτι του στο Πέραμα. Ετσι τον βάλαμε στο αυτοκίνητο» αναφέρουν. Ωστόσο, ο 34χρονος φαίνεται να είχε προαποφασίσει τη δολοφονία του 50χρονου, παίρνοντας μαζί του και ένα μπιτόνι βενζίνη. Τον μετάφεραν στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, όπου τον έβγαλαν από το αμάξι, με το θύμα να περπατά το χωμάτινο δρόμο έως τον τόπο του μαρτυρίου του. Σε κάποιο σημείο, κοντά στην παραλία, ο 34χρονος έδεσε και τα πόδια του θύματος με ταινία συσκευασίας. Αρχισε και πάλι να τον χτυπά και στη συνέχεια περιέλουσε το πρόσωπο, τα χέρια, το σώμα του 50χρονου με βενζίνη και του έβαλε φωτιά. Το ζευγάρι γύρισε στο αυτοκίνητο, όπου έκαναν… τσιγάρο. Ο 34χρονος επέστρεψε στο σημείο που κείτονταν το θύμα. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, όταν διαπίστωσε ότι ο 50χρονος δεν ήταν νεκρός και «κουνιόταν ακόμη», τον χτύπησε και πάλι με πέτρες, γύρισε στο αυτοκίνητο πήρε το μπιτόνι βενζίνης, περιέλουσε για δεύτερη φορά το θύμα, εμπότισε ένα παπούτσι και μια κάλτσα και την τοποθέτησε στο πρόσωπο του 50χρονου και έβαλε φωτιά για να κάψει ζωντανό το θύμα και να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του. Αφού ολοκλήρωσαν το αποτρόπαιο έγκλημά τους, επέστρεψαν στο σπίτι, όπου καθάρισαν τα ίχνη αίματος, έβαψαν τους αιματοβαμμένους τοίχους και απομάκρυναν τα ματωμένα έπιπλα με τη βοήθεια μια συνομήλικης φίλης της 19χρονης.

Μετά από 10 ημέρες, οι αστυνομικοί δημοσιοποίησαν εικόνες από τα χαρακτηριστικά τατουάζ του θύματος. Μερικές ώρες αργότερα επικοινώνησε συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού δηλώνοντας την ταυτότητα του θύματος.

Ο 50χρονος Αντ. Μ. ήταν ναυτικός και εργάτης στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, ενώ είχε απασχολήσει για παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου και υποθέσεις ναρκωτικών.

Η εξιχνίαση του εγκλήματος ήρθε χάρη στην οξυδέρκεια ενός αστυνομικού της Αμεσης Δράσης, έπειτα από έναν έντονο καβγά του ζευγαριού των δραστών στην Ομόνοια. Προσήχθησαν με διαφορετικά περιπολικά στο αστυνομικό τμήμα. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς η 19χρονη βρισκόταν εκτός εαυτού και εξαπέλυε ύβρεις κατά του 34χρονου συντρόφου της. Σε κάποια πρότασή της ανέφερε, «θα σου πω και για τα Λιμανάκια». Η φράση εντυπώθηκε στο μυαλό του αστυνομικού, ο οποίος ενημέρωσε τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής. Λίγο αργότερα το ζευγάρι ομολογούσε με κάθε λεπτομέρεια το φρικιαστικό έγκλημα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – eleftherostypos.gr

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.