Αφιέρωμα στον Αλιμιώτη στιχουργό Κώστα Βίρβο




virvosafieroma

Τρία Λύκεια του Αλίμου ενώνουν τις δυνάμεις του και διοργανώνουν ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Αλιμιώτη στιχουργό Κώστα Βίρβο.

Το 1o Λύκειο, το 4ο και το Μουσικό Λύκειο μας καλούν την Παρασκευή στις 17 Ιουνίου (8 το βράδυ), στο Ανοιχτό Θέατρο “Μαίρη Αρώνη” στην πλατεία ΚαραΙσκάκη (Άνω Καλαμάκι), στο αφιέρωμα με τίτλο “Εγώ δεν ζω γονατιστός”

“Ο Κώστας Βίρβος αγαπούσε πολύ τα παιδιά και θα ήταν πολύ περήφανος γι αυτό το αφιέρωμα. Ανυπομονούμε να το παρακολουθήσουμε” έγραψε στο facebook η κόρη του μεγάλου στιχουργού, Mαρία.

Τα παιδιά, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους μιλούν για τη ζωή του Κώστα Βίρβου, δραματοποιούν μέρη από σπουδαία έργα του στιχουργού, όπως η “Καταχνιά” σε μουσική Χρήστου Λεοντή και το “Ζεί;” σε μουσική Μίμη Πλέσσα, παίζουν τα τραγούδια του και τραγουδούν σε μία συναυλία αλλιώτικη από τις άλλες.

Μένουμε Νότια– έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

kostasvirvos
Πριν από τρία χρόνια ακριβώς, είχε πραγματοποιηθεί μια εξαιρετική εκδήλωση προς τιμή του Κώστα Βίρβου από το Ένατο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου (από την κ. Γιώτα Μελισσινού και τη Διευθύντρια κ. Δέσποινα Κασάπα) και το Δήμο Αλίμου, με τον ίδιο παρόντα!

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.