Έπαιξαν τένις με τη Λένα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
lena1

Ξεχωριστή εκδήλωση «Street tennis», στο πλαίσιο της Πανελλήνιας εκστρατείας προσέγγισης των παιδιών στον αθλητισμό με σύνθημα: «Η Λένα μας, για το τένις και τα παιδιά μας», διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, και ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου (ΟΑΠΠΑ), στην κεντρική πλατεία Βούλας.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η υποστήριξη του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas. Η εκδήλωση είχε στόχο να φέρει τους νέους πιο κοντά στον αθλητισμό και ειδικότερα στο άθλημα του τένις, προσφέροντας τους έτσι μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Η διεθνής πρωταθλήτρια τένις Λένα Λανιηλίδου ήταν εκεί και προσέφερε την δυνατότητα σε όλους να παίξουν μαζί της.

Μέσω του τένις «ontheroad», οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με το άθλημα, σε παιγνιώδη μορφή, και να το γνωρίσουν από κοντά την πρωταθλήτρια με σημαντική θέση στην Παγκόσμια κατάταξη του τένις, ώστε να είναι μια ξεχωριστή στιγμή για αυτά.

lena3

lena2

lena6

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.