Θέατρο “κόσμημα” για την Ηλιούπολη, το “Δημήτρης Κιντής”
kintiskolaz

Άλλος ένας σημαντικός χώρος Πολιτισμού παραδόθηκε, ανακαινισμένος και λειτουργικότερος στους Ηλιουπολίτες για την ποιοτική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους και την διασκέδασή τους.

Το Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής», μετατράπηκε σε ένα κόσμημα με καινούργια καθίσματα, υποδομές παρασκηνίων, χώρων υγιεινής, κατασκευές για την ασφάλεια των θεατών και ότι άλλο κρίθηκε απαραίτητο για την ακέραια και ελκυστική λειτουργία, ενός χώρου εκδηλώσεων και παραστάσεων.
Έτσι οι κάτοικοι της Ηλιούπολης εκτός από ένα πλούσιο και ποιοτικό πολιτιστικό πρόγραμμα αυτό το καλοκαίρι, θα έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν και σε έναν καταπληκτικό, άνετο και χρηστικό χώρο που θα λειτουργεί προσθετικά και θα δώσει προστιθέμενη αξία σε όλη την πόλη.
Η Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την ολοκλήρωση του προγράμματός της όπως ακριβώς έχει δεσμευτεί απέναντι στην τοπική κοινωνία ικανοποιώντας τις ανάγκες και βελτιώνοντας κάθε γωνιά της πόλης σε όλους του τομείς.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.