Νότια προάστια: Σε ποιές εκκλησίες θα γίνει ειδική δέηση για τους μαθητές που δίνουν εξετάσεις




Η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Eλληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρης και Βάρκιζας  όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, συμμετέχει έμπρακτα στον αγώνα και την αγωνία των μαθητών και των γονέων τους,  που πρόκειται να διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και γενικότερα για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, που διαγωνίζονται στις τελικές ή προαγωγικές εξετάσεις αυτού του σχολικού έτους.
Με σκοπό λοιπόν τον άνωθεν φωτισμό, την ενίσχυση και επιτυχία των παιδιών μας, την Κυριακή των Μυροφόρων 15 Μαΐου σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας, στο τέλος της Θ. Λειτουργίας, θα τελεσθεί ειδική δέηση.
Καλούμε όλα τα παιδιά που θα δώσουν Πανελλαδικές, προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις καθώς τους γονείς και τους συγγενείς τους, να συμμετάσχουν στην Θ. Λειτουργία. Ιδιαίτερα οι μαθητές να προετοιμαστούν κατάλληλα, όπου είναι δυνατόν και υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για να συμμετέχουν στο Ποτήριο της Ζωής και στη συνέχεια να παραμείνουν στην ειδική δέηση, για  να ενισχυθούν ιδιαιτέρως στον αγώνα τους.
Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος, μαζί με τους Κληρικούς που τον συνοδεύουν, θα ιερουργήσει στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα και θα δεηθεί ιδιαιτέρως για τους μαθητές και για όλο το πλήρωμα της τοπικής μας Εκκλησίας.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 στις 7:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Άνω Καλαμακίου, θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση υπέρ βοηθείας, ενισχύσεως και επιτυχίας των υποψηφίων των σχολικών και πανελληνίων εξετάσεων. Καλούμε τους υποψηφίους καθώς και τους οικείους τους, να συμπροσευχηθούμε όλοι μαζί για επιτυχία στην προσπάθεια των παιδιών μας.
theomitoros.blogspot.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.