“Ακτή του Ήλιου”: Έχεις κάρτα δημότη για ελεύθερη είσοδο; – Ποια είναι τα δικαιολογητικά που χρειάζονται




Ο Δήμος Αλίμου ανακοινώνει ότι έπειτα από τη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής, ξεκίνησε από το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 η λειτουργία της Οργανωμένης Ακτής Αλίμου («Ακτή του Ήλιου»).

Για τους Δημότες Αλίμου η Είσοδος είναι Δωρεάν, με τη χρήση της «Κάρτας Δημότη», που εκδίδει ο Δήμος. Η Κάρτα ισχύει μέχρι 31.12.2019.

Όποιος Δημότης δεν έχει ήδη προμηθευτεί την «Κάρτα Δημότη» από το Δήμο, μπορεί να προσέρχεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλίμου για να υποβάλει σχετική Αίτηση και να προμηθεύεται την Κάρτα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ απαιτείται:

α) Συμπλήρωση σχετικής Αίτησης που διανέμεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Το έντυπο της αίτησης υπάρχει και στην ιστοσελίδα του δήμου www.alimos.gr.

β) Απλή φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.

γ) Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας/διαβατηρίου.

Οι Αιτήσεις κατατίθενται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, Αριστοτέλους 25 & Αυξεντίου 12 (Ισόγειο), από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 08.30 π.μ. – 17.30 μ.μ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Παιδιά 0 – 5 ετών δεν χρειάζονται κάρτα για δωρεάν είσοδο.
  • Για παιδιά 5 ετών και άνω, την αίτηση καταθέτει ο γονέας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Αλίμου (www.alimos.gr) ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 9850311, 210 9850313.

Ανακοίνωση για την Έκδοση της Κάρτας Δημότη.pdf

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.