Σε Γερουλάνου και Ιασωνίδου οι παρελάσεις για την 25η Μαρτίου
Κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου έτους 2016 θα πραγματοποιηθούν στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη οι παρελάσεις σχολείων και φορέων.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Η παρέλαση  στην Δημοτική Κοινότητα Ελληνικού θα πραγματοποιηθεί στην Λεωφ. Ιασωνίδου με κατεύθυνση από την οδό Αμαζόνων έως την Ριζούντος και της  Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης θα πραγματοποιηθεί στη οδό Μαρίνου Γερουλάνου με κατεύθυνση από την οδό Στ.Σαράφη μέχρι και την οδό Μακεδονίας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Η εκφώνηση του πανηγυρικού στην Αργυρούπολη θα γίνει από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Φώτη Ιασωνίδη και στο Ελληνικό από τη Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ελληνικού κα Ελένη Κορίλλη.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος θα παραστεί και στις δύο παρελάσεις των δημοτικών κοινοτήτων

Σας παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση του προγράμματος

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Συμπολίτισσες και συμπολίτες

Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα Εθνικής Μνήμης, αυτογνωσίας, αγωνιστικότητας και υπερηφάνειας. Είναι η μέρα που το θείο μπόλιασε το ανθρώπινο με ευλογία και αγάπη, τη δύναμη της δημιουργίας και της δόξας. Είναι η μέρα που θυμούμαστε τους επώνυμους και ανώνυμους ήρωες του Έθνους μας και ταυτόχρονα τους αποτείνουμε την οφειλόμενη τιμή γιατί πίστεψαν, πάλεψαν με ανιδιοτέλεια και θυσιάστηκαν για την ελευθερία, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την εθνική ανεξαρτησία.

Παραδειγματιζόμενοι από τους ηρωικούς  αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας, σήμερα, περισσότερο από ποτέ,  όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες αναζητούμε να βγούμε από το τέλμα και την απαξίωση και να οδηγηθούμε σε μια νέα αναγέννηση, ικανή να μας τοποθετήσει ξανά στο επίκεντρο των μεγάλων – υψηλών εθνικών και κοινωνικών επιτευγμάτων, αντάξιων της ιστορίας της φυλής και του Έθνους μας.

Γι  αυτό το σκοπό και μόνο πρέπει να αγωνιζόμαστε σε τοπικό και εθνικό επίπεδο και θα τον επιτύχουμε όλες και όλοι μαζί, ένα σώμα με μία ψυχή. Αυτό κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με όλες μας τι δυνάμεις.

Σας εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά, με υγεία και αποφασιστικότητα, σταθεροί στις ανθρώπινες και διαχρονικές αξίες που αρμόζουν στο έθνος μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.