“ηλιαχτίδα”: Eτοιμαζόμαστε για Βρυξέλλες!!!




Τα παιδιά της «ηλιαχτίδα» ετοιμάζονται να πάρουν μέρος σε ένα διαγωνισμό ζωγραφικής, που διοργανώνει το Πανευρωπαϊκό Forum “Eurochild” στις Βρυξέλλες.
Η «ηλιαχτίδα» δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε ένα διαγωνισμό του Eurochild με επιτυχία και ελπίζει ότι, και αυτή τη φορά, θα έχει την ίδια τύχη !
Σας θυμίζουμε ότι, πριν δυο χρόνια κατάφερε μέσα σε 46 χώρες να διακριθεί σε ένα Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό και η Πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη, με πολλή χαρά και ιδιαίτερη ικανοποίηση, να πάρει μαζί της στο Ετήσιο Συνέδριο στο Μιλάνο, για μια εβδομάδα, 4 μαθήτριες από το 3ο Γυμνάσιο – 3ο Λύκειο Ν. Σμύρνης.
Στις φωτογραφίες, μερικά από τα παιδιά γιορτάζουν την έναρξη της προσπάθειας, με μια τούρτα.
Φυσικά, δεν είναι τα μοναδικά παιδιά που θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να καταλήξουμε στον/στην καλύτερο/η, αλλά και άλλα παιδιά θα συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, και ο καλύτερος τον Ιούλιο, θα συνοδεύσει την Πρόεδρο στις Βρυξέλλες.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.