Στην κατάψυξη η χώρα από τις 18 Γενάρη




Έρχεται σε όλη την Ευρώπη ο σφοδρότερος χιονιάς των τελευταίων 20 ετών με την ονομασία «THE BIG ONE». Μοντέλα πρόβλεψης καιρού θέλουν μετά τις 11-12 Ιανουαρίου, ο ισχυρότερος χιονιάς των τελευταίων 20 ετών, να χτυπάει μεγάλο μέρος της βόρειας, κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, με χιονοθύελλες και ψύχος μέχρι και σε μηδενικά υψόμετρα.

Τμήματα της κακοκαιρίας και του ψύχους θα έρθει και στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις θα φτάσει έως και στην Αθήνα μετά τις 18-19 Ιανουαρίου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Όπως αναφέρει το greek-weather.org, το ψύχος θα εισβάλλει μετά τις 15-16 Ιανουαρίου σε όλη την Ελλάδα με χιόνια αρχικά στη βόρεια χώρα τα οποία θα είναι ιδιαίτερα πυκνά, ενώ μετά τις 18 του μήνα, η χιονόπτωση θα φτάσει μέχρι τη Στερεά Ελλάδα και τον νομό Αττικής.

Η Ευρώπη θα γίνει βόρειος πόλος με θερμοκρασίες και κάτω των -20 βαθμών Κελσίου ακόμα και σε πεδινές περιοχές και όλα θα ασπρίσουν από το χιόνι…

Πηγή: www.greek-weather.org

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.