“Εμφύλιος” για το εισιτήριο στο γήπεδο




 (Ανακοίνωση του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης)

Τις προηγούμενες ημέρες το Α’ Αθλητικό Κέντρο – Στάδιο του Δήμου μας δέχθηκε μια πρωτοφανή εισβολή μιας μικρής ομάδας μαυροντυμένων, που στόχο είχε, με τραμπουκικές μεθόδους να εμποδίσει την διοίκηση του Αθλητικού Οργανισμού να εφαρμόσει την ελεγχόμενη είσοδο ατόμων στο στάδιο, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών των ομάδων και των αθλούμενων. 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Το αυτονόητο,  που ισχύει σε όλα τα Στάδια, θέλει να διακόψει βίαια και με βρισιές κατά του δημάρχου μια ομάδα «παιδιών με μαύρα»,  που πρώτη φορά πάτησαν το πόδι τους στο Στάδιο.

Στο πλευρό τους ο πρώην δήμαρχος και η παράταξη του, που βρήκε  την ευκαιρία να μας θυμίσει πάλι το ταλέντο της στις διαδηλώσεις και το μπάχαλο, ένα τομέα που ως πρώην διοίκηση διέπρεψε, οδηγώντας τον Δήμο στο τέλμα και την ανυποληψία.

Οι παράγοντες των ομάδων μας και οι δημότες είδαν με έκπληξη την Τρίτη να εισβάλουν βιαίως  στον αθλητικό χώρο ακόμα και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του πρώην δημάρχου.

Εκτός από την δωρεάν κάρτα εισόδου στο χώρο του Σταδίου των δημοτών και των κατοίκων του δήμου μας, τους “εξοργίζει” λένε η καταβολή των 5 € μηνιαίως (όσο ένας καφές στην παραλιακή )  είσοδος για χρήση του χώρου που θα καταβάλλεται από τους ετεροδημότες.

Την ώρα  δηλαδή που δεκάδες ιδιώτες γυμναστές, και όχι μόνο, από όλη την Αθήνα χρησιμοποιούν το γήπεδο  αμειβόμενοι από τους μαθητές τους, η αντιπολίτευση θέλει να τους επιχορηγεί  ουσιαστικά ο δήμος, που καταβάλλει υψηλά έξοδα συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεών  του για να τις χρησιμοποιούν, κατά τη «λογική» της, δωρεάν και ανεξέλεγκτα!!

 Λες και δεν γνωρίζουν, ότι οι δημότες μας αν πάνε στις αθλητικές εγκαταστάσεις άλλων δήμων, ή δεν τους αφήνουν καν να μπουν  μέσα, ή πληρώνουν μεγάλα πόσα για να  τους το επιτρέψουν . Εμείς όμως,  κατά τον πρώην δήμαρχο  και τους μαυροφορεμένους φίλους του, πρέπει να τους δεχόμαστε εδώ όλους και μάλιστα…. τσάμπα σε στάδια που πληρώνουν και συντηρούν οι δημότες μας Απαξιώνουμε να σχολιάσουμε τα άκρως χυδαία και άθλια λόγια που έγραψαν και είπαν  προσωπικά  κατά του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου, γιατί στην σωστή αυτή απόφαση της διοίκησης να μπουν κανόνες, έχουμε στο πλευρό μας την μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών, αθλητών και των ομάδων μας, που επιτέλους θέλουν και στο γήπεδο να μπει μια τάξη στο μπάχαλο που κληρονομήσαμε από τον «σπεσιαλίστα» στο είδος Χρήστο Κορτζιδη.

Ήδη εχθές σημειώθηκαν βανδαλισμοί τις βραδινές ώρες από αγνώστους , στην πόρτα εισόδου και στα ηλεκτρικά καλώδια της  πόρτας ελέγχου .

Για τον λόγο αυτόν το στάδιο θα μείνει σήμερα κλειστό μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά , για λόγους ασφαλείας Τέλος επειδή οι “τύποι με τα μαύρα ” μας δήλωσαν  εμμέσως….. ότι δεν αστειεύονται,  δηλώνουμε δημόσια και ξεκάθαρα προς τον πολιτικό τους καθοδηγητή : Αν γίνουν ξανά καταστροφές στο γήπεδο, στην ηλεκτρονική πόρτα,  ή αν τυχόν δεχθεί λεκτική ή άλλου είδους επίθεση κάποιος εργαζόμενος, αιρετός η μέλος της διοίκησης, ή κάποιο μέλος των οικογενειών μας, θα είναι προσωπικά υπεύθυνος ο κύριος Κορτζιδης και οι δημοτικοί του σύμβουλοι που την Δευτέρα και την Τρίτη διαδήλωναν στο πλευρό των «παιδιών με τα μαύρα», που δρούσαν σαν εμπροσθοφυλακή τους.

Η κάρτα εισόδου στο Γήπεδο που ήδη έχουν βγάλει περισσότεροι από 250 δημότες και ετεροδημότες θα συνεχίσει κανονικά να είναι η αναγκαία προϋπόθεση εισόδου στο χώρο. Έτσι, και για την ασφάλεια όλων, θα γνωρίζουμε, ποιοι εισέρχονται στο Γήπεδο το οποίο θα είναι ανοιχτό και ελεύθερο για όλο τον κόσμο της πόλης μας, μέσα από νόμιμες διαδικασίες .

Όσο για τα «παιδιά με τα μαύρα» και τον πολιτικό τους ινστρούκτορα, τους ευχόμαστε Καλή Χρονιά με λιγότερη βία, απειλές και ύβρεις εντός και εκτός των αθλητικών μας χώρων…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.