Η ανάγκη βαθμών προσφέρει ευκαιρίες




Μπορεί τα σημερινά μας παιχνίδια να μην έχουν μεγάλα ποδοσφαιρικά ονόματα, έχουν όμως ξεκάθαρο κίνητρο και γι’ αυτό κρύβουν στοιχηματική αξία. Το ιστορικό Αμβούργο κρατάει ζωντανή την ελπίδα, γκολ και θέαμα αναμένουμε στην Μπουντεσλίγκα. Αμφίπλευρη ανάγκη βαθμών στο Μπούργος – Ελντένσε, ενώ Μπρεστ και Χιρόνα «σφιχταγκαλιάζουν» τις ψηλές θέσεις που στόχευσαν.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα κορυφαία eurovision 2024 προγνωστικα

288. Πάντερμπορν – Αμβούργο (19:30)

Στο ντέρμπι μίσους με τη Ζανκτ Πάουλι το Αμβούργο παρουσιάστηκε συγκροτημένο, πήρε τη νίκη, η διαφορά του όμως δε μειώθηκε από την 3η θέση που οδηγεί σε πλέι οφ ανόδου. Ακόμα ελπίζει πάντως σε γκέλα της Φορτούνα, οπότε και σήμερα θα κυνηγήσει το τρίποντο στην έδρα της βαθμολογικά αδιάφορης Πάντερμπορν. Η γηπεδούχος δεν θα κάτσει να χάσει βέβαια, αλλά δεν έχει και λόγο να δώσει τα πάντα στο γήπεδο. Διπλό στο 1.88.



ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ: Εδώ θα βρεις μια μοναδική προσφορά* για τη «μάχη» της Ελλάδας στη Eurovision!

348. Μπρεστ – Ρεμς (22:00)

Κάπου ξέμεινε από δυνάμεις και δημιουργία η Μπρεστ κι άφησε 2 βαθμούς στην υποδοχή της ασθενικής Ναντ. Εξακολουθεί, όμως, να κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ κι έχει 2ο σερί εντός, με τη Ρεμς, που έδιωξε τον προπονητή της και δεν στοχεύει σε τίποτα. Δεν θα αφήσει εύκολα την ευκαιρία να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, από τους πιο δυνατούς άσους της ημέρας η Μπρεστ στο 1.72.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.