Θυσίασε 5 λεπτά από το χρόνο σου




Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι στην Ελλάδα του 2015 εισάγουμε αίμα για να καλύψουμε τις ανάγκες μας; εισάγουμε αίμα από χώρες σαν την Ελβετία;
Πόσο τραγικό όταν το αίμα που μπορεί να δώσει ένας εθελοντής ισούται με 450 ml δηλαδή το 5% που έχουμε στο οργανισμό μας και αναπληρώνεται ύστερα από σχεδόν μια ώρα…Πώς θα σου φαινόταν ότι καθημερινά άνθρωποι σαν εμάς χάνουν την ζωή τους περιμένοντας κάποιες μονάδες αίμα ή παραγώγων του, ένα αγαθό που μπορεί να προσφέρει στην ουσία κάποιος “θυσιάζοντας” 5 λεπτά από την ζωή του;
5 λεπτά από το χρόνο σου φίλε μου για να σώσεις μια ζωή, να βοηθήσεις έναν καρκινοπαθή, ένα παιδάκι με λευχαιμία, έναν πιτσιρικά που έπεσε με το μηχανάκι ή μία γυναίκα που γέννησε!
“Θυσίασε” λοιπόν 5 λεπτά από το χρόνο σου γίνε “ήρωας” για αυτόν που το έχει ανάγκη και στάσου δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια..
Τα λέμε λοιπόν το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο Παλαιό Δημαρχείο από τις 10 μέχρι τις 13:00

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.