Ο Ανδρέας Κονδύλης στον τηλεμαραθώνιο της Unicef (VIDEO)




Στο studio της ΕΡΤ βρέθηκε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης για να παραδώσει τις δυο κάλπες με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν χτες για τα προσφυγόπουλα.

“Ήρθα και σας έφερα δύο κάλπες με τα χρήματα που συγκεντρώσαμε χτες, όλη η πόλη μαζί και μάλιστα με βοήθησε ο πρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου, ο κύριος Διαμαντής, γιατί είναι και βαριές. Ήταν μια γιορτή ανθρωπιάς για εμάς χθες, μαζευτήκαμε στο κλειστό γυμναστήριο, όλα τα παιδιά με τους αθλητικούς συλλόγους, κάναμε αγώνες και γυμναστικές επιδείξεις και είχαμε τις κάλπες που συνεχώς γέμιζαν. Ήταν από τις πολύ λίγες φορές που είδα το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας τόσο πολύ γεμάτο με κόσμο και με τέτοια θετική διάθεση. Αυτό με γέμισε σαν άνθρωπο και με ικανοποίησε. Μου έδωσε μια ελπίδα. Είμαστε ένας λαός που δοκιμάζετε, αλλά η ανθρωπιά και ελπίδα δεν μας εγκαταλείπει ποτέ”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ο Ανδρέας Κονδύλης στον τηλεμαραθώνιο της Unicef (VIDEO)

  • 14/12/2015 at 8:48 μμ
    Permalink

    Συγχαρητήρια!!!Καθημερινά γίνονται πολλές αξιόλογες προσπάθειες που μας κάνουν να ξαναβρίσκουμε την ελπίδα μας….ΜΠΡΑΒΟ!!!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.