Πρόσφεραν χαμόγελο, αγάπη και τρόφιμα




Με  Ηπειρώτικη παραδοσιακή μουσική, χορούς και τραγούδια, ποιήματα, παιχνίδια, χαμόγελο , αγάπη  και προσφορά σε τρόφιμα για τις ανάγκες του Ιδρύματος έγινε η επίσκεψη του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας «Η ΠΙΝΔΟΣ»  στο Ίδρυμα  Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Μ. ΚΟΚΚΟΡΗ».

Τα μέλη , το Διοικητικό Συμβούλιο   και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου υποδέχτηκαν ο Πατέρας Νικόδημος, οι εργαζόμενοι του Ιδρύματος   και φυσικά τα κορίτσια που   φιλοξενούνται στο Ίδρυμα. Ο ενθουσιασμός  και η χαρά  επικράτησε κατά τη διάρκεια όλης της εκδήλωσης.

Ο Σύλλογος  Ηπειρωτών Γλυφάδας «Η ΠΙΝΔΟΣ»   ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Ιδρύματος για το σημαντικό κοινωνικό έργο το οποίο επιτελεί, ευχήθηκε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και  ανανέωσε το ραντεβού με τα κορίτσια του Ιδρύματος το συντομότερο δυνατό.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.