Γεύματα αγάπης στους πρόσφυγες στο Ελληνικό




Γεύματα αγάπης διανεμήθηκαν το μεσημέρι στο κέντρο φιλοξενίας και υποδοχής προσφύγων στο Ελληνικό, με πρωτοβουλία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της ΜΚΟ «Αποστολή», της ΚΕΔΕ και του δημάρχου Αμαρουσίου, του Ιδρύματος Μαριάννα Βαρδινογιάννη και του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία. Συνολικά, μοιράσθηκαν 600 μερίδες φαγητού και σακούλες με παιχνίδια στα μικρά προσφυγόπουλα. Η διανομή των μερίδων φαγητού και των παιχνιδιών έγινε από εθελοντές.

.Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Όπως σημείωσε ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» Κώστας Δήμτσας «τα τελευταία πέντε χρόνια η Αποστολή έχει διανείμει 18.5 εκατομμύρια μερίδες φαγητού στην Αθήνα. Η σημερινή μας πρωτοβουλία έχει ως στόχο να κατανοήσουν αυτοί οι άνθρωποι το νόημα των δικών μας ημερών». Ο κ. Δήμτσας επισήμανε ότι ανάλογες πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν και μετά τις εορτές.

Σημειώνεται ότι στο κλειστό γήπεδο του χόκεϊ στο Ελληνικό αυτή τη στιγμή διαμένουν 250 περίπου πρόσφυγες και μετανάστες, κυρίως οικογένειες και άνθρωποι που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.