Eλληνικό: Είχαν… ξεχάσει να κόβουν αποδείξεις στο πάρκινγκ




Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, το διάστημα της εορταστικής περιόδου, εντατικοποίησε τους ελέγχους σε επιχειρήσεις, κέντρα διασκέδασης και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε διάφορες περιοχές της χώρας, για την εφαρμογή της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας και την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου.

Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.), συγκροτήθηκαν μικτά κλιμάκια, τα οποία πραγματοποίησαν εντατικούς ελέγχους, κατά το χρονικό διάστημα από 15 έως 27-12-2015, σε ενενήντα τέσσερις (94) επιχειρήσεις και καταστήματα σε διάφορες περιοχές της επικράτειας, ενώ βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε τριάντα εννέα (39) περιπτώσεις.

Σε ατομική επιχείρηση με αντικείμενο «δραστηριότητες συναφείς με τις χερσαίες μεταφορές» (πάρκινγκ) στο Ελληνικό, διαπιστώθηκε η μη έκδοση πενήντα πέντε (55) αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Στην Αττική

  • Σε ατομική επιχείρηση στην Αθήνα, διαπιστώθηκε μια παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας, ενώ κατά τον φορολογικό έλεγχο δεν επεδείχθη ο αριθμός καταχώρησης της φορολογικής ταμειακής μηχανής.
  • Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα, διαπιστώθηκε η μη έκδοση επτά (7) αποδείξεων λιανικής πώλησης, καθώς και δύο (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
  • Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα διαπιστώθηκαν τέσσερεις (4) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
  • Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα διαπιστώθηκε η μη καταχώρηση εργαζόμενης στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
  • Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα, διαπιστώθηκε η μη καταχώρηση εργαζόμενης στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, καθώς και η μη έκδοση τριών (3) αποδείξεων λιανικής πώλησης.
  • Σε εστιατόριο στην Αθήνα, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο (2) αποδείξεων λιανικής πώλησης.
  • Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Πειραιά, διαπιστώθηκε μία (1) παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
  • Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Πειραιά, διαπιστώθηκε μία (1) παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
  • Σε καφέ-μπαρ στον Πειραιά, διαπιστώθηκαν δύο (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
  • Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Χαλάνδρι, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δεκατριών (13) αποδείξεων λιανικής πώλησης, καθώς και μία (1) παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
  • Σε κατάστημα υγειονομικού στο Χαλάνδρι, διαπιστώθηκαν δύο (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
  • Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αγία Παρασκευή, διαπιστώθηκαν δύο (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
  • Σε ατομική επιχείρηση με αντικείμενο «δραστηριότητες συναφείς με τις χερσαίες μεταφορές» (παρκινγκ) στο Ελληνικό, διαπιστώθηκε η μη έκδοση πενήντα πέντε (55) αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.
  • Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα, διαπιστώθηκαν επτά (7) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.