Χωρίς κανένα εύρημα ολοκληρώθηκε ο δημοσιονομικός έλεγχος στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, μετά από 3 μέρες, δημοσιονομικός έλεγχος που έγινε στο μητρώο δεσμεύσεων του Δήμου, μετά από απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών. Ο έλεγχος στο μητρώο δεσμεύσεων του Δήμου αφορά ουσιαστικά την εκτέλεση του προϋπολογισμού και τον τρόπο με τον οποίο αποπληρώνονται οι υποχρεώσεις του Δήμου προς τρίτους. Ειδικότερα οι ελεγκτές ασχολούνται με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δήμου και ελέγχουν τους λόγους που δεν έχουν πληρωθεί εφ’ όσον υπάρχουν ταμειακά διαθέσιμα.
Μετά από έλεγχο που διήρκησε τρεις μέρες, και αφού οι υπηρεσιακοί παράγοντες προσκόμισαν στους ελεγκτές όσα στοιχεία ζήτησαν, ολοκληρώθηκε η διαδικασία χωρίς να βρεθεί κανένα μεμπτό σημείο.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι γίνονται σε δεκάδες οργανισμούς του ευρύτεροι δημοσίου τομέα, μετά από απαίτηση των εκπροσώπων των θεσμών (τρόικα) προκειμένου να μην υπάρχουν αδικαιολόγητες ληξιπρόθεσμες οφειλές δημοσίων φορέων προς τρίτους.
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένες έχει σε εκκρεμότητα οφειλές συνολικού ύψους 254 χιλιάδες ευρώ επί συνόλου δαπανών περίπου 24 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να αποπληρωθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.