Γιος γνωστού επιχειρηματία o oδηγός που “θέρισε” πεζό στο Παλαιό Φάληρο




Σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ο 23χρονος γιος γνωστού επιχειρηματία υγρών καυσίμων που είχε εμπλακεί στο παρελθόν στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος και έχει κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο, ενώ έχει υπάρξει και πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο νεαρός με το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο του την στιγμή που κινείτο χθες στις 8 το απόγευμα, στην παραλιακή λεωφόρο και στο ρεύμα με κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Πειραιά, φέρεται να προσπέρασε από δεξιά προπορευόμενο όχημα που σταματούσε εξαιτίας πορτοκαλί σηματοδότη και να παρέσυρε με ταχύτητα 67χρονο πεζό που επιχείρησε να περάσει την διάβαση, στην συμβολή με την οδό Αιόλου στο Π. Φάληρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Το θύμα διεκομίσθη στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου λίγο μετά υπέκυψε των βαρύτατων τραυματισμών του, ενώ και ο 23χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Την έρευνα και προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Καλλιθέας

ΠΗΓΗ: news247.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Παλαιό Φάληρο: Μercedes-βολίδα πέρασε με κόκκινο στη παραλιακή και “θέρισε” πεζό (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.