Πονηρά ραντεβού, μέσω ίντερνετ, σε ξενοδοχείο της παραλίας – Στα χέρια της αστυνομίας “ροζ ατζέντα” με τα στοιχεία των πελατών




Συνελήφθησαν, στις 13-10-2015 το απόγευμα στον Άλιμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) Έλληνες ηλικίας 43 και 46 ετών για μαστροπεία.

Επιπλέον, προσήχθη μία 22χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ουγγαρίας, σε βάρος της οποίας συντάχθηκε έκθεση Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Ειδικότερα, μετά από έρευνα για τη λειτουργία γραφείου «ραντεβού» και διαδικτυακής ιστοσελίδας, μέσω των οποίων κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων πραγματοποίησαν επιχείρηση σε ξενοδοχείο στον Άλιμο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, προσήχθη μία 22χρονη αλλοδαπή η οποία εκδίδετο και συνελήφθησαν ένας 46χρονος  ο οποίος τη μετέφερε στο ξενοδοχείο και ένας 43χρονος που είχε κλείσει το ραντεβού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες τα τελευταία δύο χρόνια, προωθούσαν, κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία, γυναίκες στην πορνεία.

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των -245- ευρώ, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα, ένα (1) tablet και ένα (1) τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις σχετικές με τη πραγματοποίηση ραντεβού.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.