Ένα βιβλίο που γράφτηκε στον Άλιμο (VIDEO)
Ύστερα από τόσες παρουσιάσεις σε όλη την Ελλάδα έφτασε η στιγμή το #1 bestseller βιβλίο μας την Τετάρτη 7/10 να παρουσιαστεί στον τόπο που ξεκίνησε, γράφτηκε και το εμπνευστήκαμε, τον Άλιμο. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο του Αλίμου Andreas Kondylis που θα μας κάνει την τιμή να το προλογίσει και τον Πρόεδρο του Θουκυδίδειου Οργανισμού ΠολιτισμούStefanos Diamandis που έχει επιμεληθεί την οργάνωση. Σας περιμένουμε μαζί με την Jill Douka
https://www.facebook.com/events/511021522404544/

Η Τζιλ Δούκα, MBA, PCC ομιλήτρια διεθνούς φήμης και ο Νικόλας Ουρανός, Ειδικός Σχέσεων και ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου, προσφέρουν ένα μοναδικό σεμινάριο.
Βαρέθηκες τις ανούσιες σχέσεις; Είσαι σε μια σχέση και θα ήθελες να την πας στο επόμενο επίπεδο; Σε 1 ώρα μέσα από βιωματικές ασκήσεις και καθημερινά παραδείγματα θα εξοικειωθείς με τα μυστικά για να δημιουργήσεις και να αναπτύξεις τη Σχέση που Ονειρεύεσαι.

Τι θα μάθεις:
⇑ Γιατί η προσωπική σχέση είναι ανώτερη από όλες τις άλλες;
⇑ Η πειθαρχία και άλλοι 3 τρόποι που θα σε κάνει να δημιουργήσεις μια καταπληκτική σχέση
⇑ Ποιος είναι ο νέος ορισμός της Αγάπης;
⇑ Ποιος είναι ο νούμερο 1 κανόνας για να πετύχει η σχέση σου;
⇑ Πώς η ευτυχισμένη προσωπική σχέση σου επηρεάζει θετικά την εργασία και την υπόλοιπη ζωή σου ;

Δες την ιστορία μέσα από το video του βιβλίου:

Το βιβλίο απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν μια σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. Στο βιβλίο οι αναγνώστες μέσα από ειδικές πρακτικές εφαρμογές μαθαίνουν πώς να θέτουν όρια στις σχέσεις τους, πώς να διαχειρίζονται τα λάθη τους, πότε βάζουμε το σεξ στη σχέση, τρόπους για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Το βιβλίο αποτελεί το Α και το Ω μιας διαδικασίας αυτοπροσέγγισης και ετεροπροσέγγισης, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να βρούμε τον άνθρωπό μας και να έλξουμε μια υγιή σχέση. Θα έχεις την ευκαιρία να αγοράσεις στο τέλος της παρουσίασης το #1 βραβευμένο Bestseller Αγάπη Τώρα: τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι με προσωπική αφιέρωση από τους συγγραφείς.

«Δεν προορίζεται απλώς για να το διαβάσεις. Κράτα το Αγάπη Τώρα δίπλα σου στο κομοδίνο και συμβουλέψου το όποτε χρειαστεί. Καλή επιτυχία!»
Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας, inspirational speaker,www.tsemperlidou.gr

Λίγα λόγια για τους εισηγητές:

Η Τζιλ Δούκα MBA, PCC είναι Ομιλήτρια Διεθνούς φήμης, #1 βραβευμένη και bestselling Συγγραφέας και Μέντορας.
Είναι η πρώτη Ελληνίδα που έχει κάνει coaching και mentoring σε χιλιάδες άτομα στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Είναι Ελληνο-Καναδή και είναι από τις πρώτες Ευρωπαίες ομιλήτριες σε TEDx event (από τους πιο καταξιωμένους θεσμούς που μπορεί να παρουσιαστεί ομιλητής) στην Ασία και την Κύπρο. Επίσης, είναι η συγγραφέας του #1 bestselling βιβλίου: “Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για να Ζήσεις τη Σχέση που Ονειρεύεσαι”.
Εμφανίζεται στην ελληνική και κυπριακή τηλεόραση καθώς και στο ραδιόφωνο. Γράφει σε περιοδικά και online portals.
Μέσα από την www.jilldouka.com υποστηρίζει τους ανθρώπους να δημιουργούν θετικές σχέσεις, ξεκλειδώνοντας τα δυνατά τους σημεία, την ενέργειά τους και τους στόχους τους. Κάποιοι από τους εταιρικούς πελάτες της Tζιλ είναι η Kraft, Microsoft, Τράπεζα Πειραιώς κ.α.
Εκ των ιδρυτικών μελών της παγκόσμιας δια βίου μάθησης πλατφόρμαςwww.betterlifeday.com, φιλοδοξεί να δημιουργήσει το μέσο όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να βρίσκουν λύσεις σε καθημερινά προβλήματά τους.
Η Τ. Δούκα έχει επιλεγεί και βραβευτεί ως European Business Mentor και υποστηρίζει ενεργά φιλανθρωπικούς οργανισμούς.
Μπορείς να δεις το youtube channel της Τζιλ το οποίο έχει πάνω από 90.000 views:
https://www.youtube.com/user/TheJillDouka
Βρες την Τζιλ στο facebook: https://www.facebook.com/jill.douka
Στο Twitter: https://twitter.com/jill_douka
Στο instagram: http://instagram.com/jilldouka

Ο Νικόλας Ουρανός είναι Ειδικός Σχέσεων, Ομιλητής και #1 βραβευμένος bestselling Συγγραφέας.

Είναι ο εμπνευστής και ο ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων.

H Ακαδημία Σχέσεων http://www.acadimiasxeseon.gr/ είναι το πρώτο σχολείο για τις ερωτικές σχέσεις στην Ελλάδα και μέσα στους έξι μήνες λειτουργίας της έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει, περισσότερους από 800 συμμετέχοντες
σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και την Αγγλία. Επίσης είναι ο συν-συγγραφέας του bestselling βιβλίου: “Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για να Ζήσεις τη Σχέση που Ονειρεύεσαι”

Πιστοποιήθηκε ως Μarriage Μentor, δηλαδή μέντορας γάμου από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και την ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott, οι οποίοι σήμερα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εκπαιδευτές συμβούλων γάμου, στην Αμερική.

Αρθρογραφεί και εμφανίζεται τηλεοπτικά για τα θέματα των σχέσεων, παρουσιάζοντας και αναλύοντας θέματα για τις ερωτικές σχέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Δάσκαλοί του, ο τρεις φορές #1 New York Times Best Selling συγγραφέας, ομιλητής και ιδρυτής του Experts Academy, Brendon Burchard και ο ψυχοθεραπευτής Σπύρος Ζαχαρίου.

Είναι παντρεμένος με την κορυφαία και παγκοσμίου φήμης συγγραφέα και ομιλήτρια, Jill Douka.

Σήμερα μεταδίδει τη γνώση και την εμπειρία του, για τη δυνατότητα
μας να βιώσουμε, την αγάπη στη ζωή μας, μαζί με το άλλο μας “ολόκληρο”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.