“Ελάτε να φωτίσουμε τις προσωπικές μας διαδρομές”




Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, απευθυνόμαστε στους ενήλικες του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, (νέους ή μεγαλύτερους, γονείς ή όχι) με προγράμματα που έχουν στόχο την υποστήριξή τους στη δύσκολη καθημερινότητα μέσα από μια δημιουργική επαφή με τον εαυτό και μια πρώτη δουλειά σε επίπεδο αυτογνωσίας. Μ’ αυτό το σκεπτικό, ξεκινάμε μια  ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εβδομαδιαίων κλειστών συναντήσεων (12 συναντήσεις, μόνο για τα μέλη της ομάδας), που απευθύνεται σε ενήλικες που θέλουν να δουλέψουν με τον εαυτό τους σ’ επίπεδο προσωπικής ανάπτυξης, αυτογνωσίας και συναισθηματικής ενημερότητας.

Με εργαλεία τη βιωματική διεργασία, τη συμβολική έκφραση (ζωγραφική, παιχνίδια ρόλων, κ.α.), τις ιστορίες και την ελεύθερη συζήτηση,τα μέλη της ομάδας μπορούν να μοιραστούν βιώματα και σκέψεις, να αναγνωρίσουν τα συναισθήματά τους, να δουν τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες τους και να προσπαθήσουν, κατακτώντας σιγά σιγά μια καλύτερη επαφή με τον εαυτό, να βελτιώσουν την αυτοεκτίμησή τους.

Έναρξη προγράμματος: Οκτώβριος 2015
Ημέρα και ώρα συναντήσεων: Παρασκευή 10:30 – 12:00 π.μ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες σχετικά με την ακριβή ημερομηνία έναρξης,

καλέστε στη γραμματεία του Κέντρου μας (τηλ. 210 9961000) ή στείλτε μας e-mail ([email protected]).

Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν 12-14 άτομα. Για το λόγο αυτό, θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.