28η Οκτωβρίου: Δεν θέλουν στεφάνια στα 3Β – Ζητούν να πάνε τα χρήματα στο Παιδικό Χωριό SOS ή στο πρώην ΠΙΚΠΑ!
Στη  Λεωφόρο  Αναγυρούντος, της Βάρης, θα γίνει η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου 1940 στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Με ανακοίνωσή του ο δήμος ζητά από τους συλλόγους και τα αθλητικά σωματεία, αντί για στεφάνια να δώσουν το αντίστοιχο ποσό στο Παιδικό Χωριό SOS ή στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Αττικής (πρώην ΠΙΚΠΑ), που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ

Με χαρά σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.  Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν ενιαία στη Δημοτική Ενότητα Βάρης και συγκεκριμένα, στη Λεωφόρο  Αναγυρούντος. 

Σας περιμένουμε όλους για να τιμήσουμε την Εθνική μας Επέτειο  και να καμαρώσουμε τα νιάτα της πόλης μας. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

 “Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Γενικός σημαιοστολισμός του Δήμου
Φωταγώγηση του Δήμου διήμερης διάρκειας τις βραδινές ώρες.

Τετάρτη  28  Οκτωβρίου 2015

 

Ώρα 10:00      

Δοξολογία στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στη Βάρη

Ώρα 10:30  

Συγκέντρωση στο χώρο του μνημείου έναντι Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου στη Βάρη

Επιμνημόσυνη Δέηση
Εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας
Κατάθεση στεφάνων
Ενός λεπτού σιγή – Εθνικός Ύμνος

Ώρα 11:30

Έναρξη Παρέλασης

Παρακαλούμε τους φορείς και  συλλόγους, αντί κατάθεσης στεφάνων, να δωρίσουν το αντίστοιχο ποσό στο Παιδικό Χωριό SOS ή στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Αττικής (πρώην ΠΙΚΠΑ), που έχουν πραγματικά ανάγκη τη στήριξή μας.

Η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές και οι αδύναμοι είναι αυτοί που πλήττονται περισσότερο. Η βοήθεια όλων μας, είναι σημαντική για να προσφέρει χαρά στα παιδιά και να συνδράμει το έργο των εθελοντών.

Όσοι επιλέξουν να καταθέσουν χρήματα στα προτεινόμενα ιδρύματα παρακαλούνται να προσκομίσουν το αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης προκειμένου, να γίνει αναφορά για την προσφορά τους κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ να απευθύνεστε στον γενικό συντονιστή της εκδήλωσης κ. Στέφανο Χατζηστεφάνου στο τηλέφωνο 213-2019921.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.