Μαγκιές στα Λιμανάκια με “λιωμένα” λάστιχα – ιδού το αποτέλεσμα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Φτηνά τη γλύτωσαν οι επιβάτες του ΙΧ που τούμπαρε στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Δείτε τα σχόλια αυτοπτών μαρτύρων στο facebook

 

Oι φωτογραφίες είναι του  Leonidas Stratis

  • Fotis Ktikos Εχει μείνει πίσω 20 χρονια, με αυτο τ´αμαξι! Μάλλον να το πετάξει στην θάλασσα ήθελε, αλλα ούτε αυτο δεν κατάφερε!
    1 · 1 ώρα
  • Leonidas Stratis φωτη ειχε μηχανη 2500 χιλ.κυβικα μπαρες μεσα δεν επαθαν ουτε γρατζουνια φιλε.
    1 · 1 ώρα
  • Fotis Ktikos Κ λάστιχα του 2500πχ!!
    1 · 1 ώρα
  • Leonidas Stratis ναι ρε φιλε εντελως λιωμενα απο εκει την πατισε οπως το λες 2500π.χ.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Μαγκιές στα Λιμανάκια με “λιωμένα” λάστιχα – ιδού το αποτέλεσμα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    • 20/04/2020 at 11:18 μμ
      Permalink

      Λοιπόν, ο συγκεκριμένος ειναι τρελος! Τον ξερει ολη η Αργυρούπολη, ειναι ψυχακιας και η αστυνομια δεν κανει τιποτα! Με το συγκεκριμενο κυκλοφορουσε για κανα μήνα και για παρμπριζ ειχε βαλει πλεξι γκλας, τα roll bar μεσα τα εχει πιασει με μονοτικες ταινιες διοτι καθε φορα που αλλαζει sierra τα κοβει και τα βαζει σε άλλο. Μετα απο αυτο πηρε ενα κοκκινο, τρακαρει με ενα αλλο αμαξι, και το αφήνει στη μεση και φευγει τρεχοντας (δεν ξερω τι εγινε μετα) αυτο ππυ ξερω ειναι πως το συγκεκριμενο το εχει ακομα τρακαρισμενο και σκεπασμενο σπιτι του. Τωρα έχει παλι ενα sierra λευκο παλι. Ο άνθρωπος ειναι ψυχακιας δυμοσιος κυνδινος και δεν κανει κανεις τιποτα!! Ξερω πινακίδες, που μενει, εχω παει σε τμηματα, αμεση δραση εχω πάρει, εγω και αλλοι τοσοι δλδ εδω στην περιοχή και δεν μπορουμε να κανουμε κατι. Διοτι ολοι μας λενε, μολις τον δειτε παρτε ενα τηλεφωνο. Μεχρι να ερθουν αυτος εχει φτασει στην αλλη άκρη!!

      Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.