Πολιτικός πολιτισμός στη Γλυφάδα – Tάσος Ταστάνης:”χαιρετίζουμε την τοποθέτηση του κ. Παπανικολάου για το κοιμητήριο, στο Ελληνικό”
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σχετικά με την παρουσία και την ομιλία του Δήμαρχου της Γλυφάδας  κ. Γιώργου Παπανικολάου στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Αγώνα για το Ελληνικό στις   10 Μαϊου  στο χώρο  του ΠΟΛΚΕΑ  ο Τάσος Ταστάνης επικεφαλής της Δημοτικής μας κίνησης ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη ΓΛΥΦΑΔΑ  και Δημοτικός Σύμβουλος έκανε την παρακάτω δήλωση :

«Θεωρούμε ότι είναι σημαντικό γεγονός η παρουσία και η τοποθέτηση του Δήμαρχου της Γλυφάδας  κ. Γιώργου Παπανικολάου στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Αγώνα για το Ελληνικό στις 10 Μαϊου 2015 στο χώρο του ΠΟΛΚΕΑ.

Είναι δεδομένο ότι σ’ αυτόν τον αγώνα για την δημιουργία του Μητροπολιτικού πάρκου στο χώρο του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού δεν  περισσεύει κανείς .

Εμείς πιστεύουμε ότι η δημόσια περιουσία και ο δημόσιος χώρος, πρέπει να αξιοποιείται, για την ικανοποίηση των λαϊκών και κοινωνικών αναγκών και όχι για την κερδοσκοπία του μεγάλου κεφαλαίου και των ιδιωτικών συμφερόντων  και σ’ αυτή την κατεύθυνση καλούμε και το Δήμαρχο της Γλυφάδας να συστρατευτεί μαζί μας.

Επίσης αναδεικνύεται και γίνεται καθημερινά ολοφάνερη η ανάγκη περιβαλλοντικής προστασίας της Α’ ζώνης του Υμηττού (Ζώνη Απόλυτης Προστασίας) καθώς και η ανάγκη υλοποίησης της χωροθέτησης του νέου διαδημοτικού κοιμητηρίου  που έχει ανάγκη ο δήμος μας και οι όμοροι με αυτόν  δήμοι σε χώρο εκτός της αναδασωτέας περιοχής του όρους Υμηττού και εντός του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού (Ν. 4062/12 άρθρο 2).

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν χαιρετίζουμε την τοποθέτηση του κ. Παπανικολάου ο οποίος έστω και την τελευταία στιγμή δηλώνει ότι εξετάζει θετικά την κατεύθυνση της λύσης της δημιουργίας του διαδημοτικού  κοιμητηρίου εντός του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.»

“Παράνομο νεκροταφείο στον Υμηττό!!! Κόκκορης και Παπανικολάου, στο ίδιο έργο πρωταγωνιστές”

“Θα σας θάψουμε όλους” (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.