Άθληση για Όλους στα 3Β




Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, σας ενημερώνει ότι ξεκινούν τα νέα προγράμματα «Άθλησης για Όλους» (παιδιά και ενήλικες), που απευθύνονται σε δημότες και κατοίκους όλων των ηλικιών.

Μια ευκαιρία να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας, να καταπολεμήσετε το άγχος και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.

Όσον αφορά στα παιδιά, κύριος στόχος μας είναι να δώσουμε διέξοδο στην καθημερινότητα του σχολείου, να τα μυήσουμε στον αθλητισμό και να επιτύχουμε την ομαλή κοινωνικοποίησή τους.

Κατανοώντας, λοιπόν, τη σημαντικότητα της άσκησης για τους μικρούς μας φίλους, σχεδιάσαμε ειδικά προγράμματα άθλησης προσχολικής ηλικίας, όπως μουσικοκινητική αγωγή, αλλά και σχολικής ηλικίας, όπως ρυθμική-ενόργανη γυμναστική και ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί.

Για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας του ατόμου, διαμορφώσαμε ειδικό πρόγραμμα άθλησης και δραστηριότητας στη φύση για ενήλικες, καθώς επίσης προσαρμοσμένο πρόγραμμα άσκησης, βάσει των ιδιαιτεροτήτων και των αναγκών των ατόμων τρίτης ηλικίας.

Τέλος, παρέχονται προγράμματα αίθουσας όπως pilates, yogilates, total body – αεροβική γυμναστική και ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί.

Tο κάθε πρόγραμμα υλοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα, με εξαίρεση το πρόγραμμα αντισφαίρισης και τρίτης ηλικίας που πραγματοποιείται δυο φορές, από Δευτέρα έως Παρασκευή και είναι ωριαίο.

Το κόστος συμμετοχής είναι 15ευρώ για τους ενήλικες, 10 ευρώ για τα παιδιά και δωρεάν για τα άτομα τρίτης ηλικίας. Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται τα γραφεία του Ο.Α.Π.Π.Α (Αφροδίτης 2) στη Βουλιαγμένη, καθημερινά 10:00-12:00 ή ηλεκτρονικά μέσω e-mail: [email protected] (αιτήσεις στο www.vvv.gov.gr & blog.oappa.eu). Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προγράμματα “Άθλησης για Όλους” μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ: 2132020771-773-774-714.

Για τις ώρες και αιτήσεις συμμετοχής κάντε  κλικ εδώ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.