Ανδρέας Κονδύλης:”πρέπει να επιβάλουμε επί τέλους τη νομιμότητα στην παραλία” – Στηβ Κακέτσης:”θα προσφύγω στη δικαιοσύνη” (VIDEO)




Με το καυτό θέμα των οφειλών του επιχειρηματία Στηβ Κακέτση στο δήμο Αλίμου που ανέδειξε το notia.gr,  ασχολήθηκε  το περασμένο Σάββατο, το  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Στο ρεπορτάζ του έμπειρου δημοσιογράφου Kώστα Καζακόπουλου, μίλησαν ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και ο Στηβ Κακέτσης.

Ο δήμαρχος Αλίμου τόνισε ότι πρέπει να επικρατήσει η νομιμότητα στην παραλία ενώ ο ιδιοκτήτης του Kitchen Bar, που βρίσκεται στην μαρίνα Αλίμου, είπε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Δημοσιογράφος STAR :

Μετά το δήμο Μαραθώνα και σε άλλους δήμους της Αττικής όπως στο Άλιμο, υπάρχει σύγκρουση μεταξύ της νέας και της παλιάς διοίκησης. Ξεσκονίζοντας τα τεφτέρια οι νέοι δήμαρχοι ανακαλύπτουν παλιά ανείσπρακτα χρέη και τα διεκδικούν. Στον Άλιμο οι επιχειρηματίες διαμαρτύρονται για τις τεράστιες προσαυξήσεις που τους επιβάλλονται. Ένας από αυτούς και ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης.

Με τα έσοδα των δήμων στο ναδίρ η είσπραξη ληξιπρόθεσμων χρεών από δημοτικούς φόρους έγινε προτεραιότητα για την τόνωση των εσόδων και στο δήμο Αλίμου.

Ανδρέας Κονδύλης – δήμαρχος Αλίμου:

Εμείς ως καινούργια δημοτική αρχή πήραμε μία απόφαση να επιβάλουμε επί τέλους τη νομιμότητα στην παραλία, ανοίγοντας πάρα πολλά θέματα.Ένα από αυτά ήταν και η υπόθεση του συγκεκριμένου επιχειρηματία που υπάρχει συσσωρευμένη μία οφειλή

Στηβ Κακέτσης – επιχειρηματίας:

Εγώ ξέρω ότι έχω ένα χρέος των 100.000 ευρώ το οποίο μου το έκαναν 300.000 με προσαυξήσεις σας τα έδειξα τα χαρτιά. Κάνουνε αυθαιρεσίες και χωρίς να με καλέσουν στο δημοτικό συμβούλιο που θα μπορούσα και εγώ να έχω μία παράσταση προσπάθησαν να απορρίψουν ένα αίτημα που τους έκανα για να τους δίνω κάποια χρήματα.

Δημοσιογράφος STARΗ πρόταση της συμπολίτευσης ήταν να πληρώνει ο Στηβ Κακέτσης 1000 ευρώ το μήνα, δεδομένης και της πτώσης της κίνησης των καταστημάτων λόγω της κρίσης.

Aνδρέας Κονδύλης – δήμαρχος Αλίμου:

Φέραμε μία πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο για ρύθμιση του χρέους, από μερίδα της αντιπολίτευση δεν έγινε δεκτή η πρόταση αυτή με αποτέλεσμα και εμείς να την αποσύρουμε

Δημοσιογράφος STARΟ φόρος που καλείται να πληρώσει ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης στο δήμο Αλίμου από 100 χιλιάδες ευρώ που είναι το αρχικό χρέος ξεπερνάει τις 250 χιλιάδες ευρώ  και όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας η διαφορά θα λυθεί στα δικαστήρια.

Στηβ Κακέτσης  – επιχειρηματίας:

Τα θεωρώ αστειότητες δεν ασχολούμαι γελάω μαζί τους και ας με αντιμετωπίσουν στα δικαστήρια. Εγώ εδώ είμαι επί 34 συναπτά χρόνια 

Δημοσιογράφος STARΟ δήμαρχος αναγνωρίζει την ευθύνη των προηγούμενων διοικήσεων του δήμου που δεν πίεζαν για είσπαρξη

Aνδρέας Κονδύλης – δήμαρχος Αλίμου

Αυτή η οφειλή είναι περίπου των 11 ετών και ο δήμος μας έχει μία κάποια ευθύνη που δεν μερίμνησε να εισπράξει και δεν πίεσε, είπαμε όμως πως δεν πρέπει να προχωρήσει αυτή η κατάσταση και να τα εισπράξουμε.

Δημοσιογράφος STARΗ συγκεκριμένη περίπτωση είναι η μεγαλύτερη,  η μοναδική ή υπάρχουν και άλλες

Aνδρέας Κονδύλης – δήμαρχος Αλίμου

Όχι δεν είναι η μεγαλύτερη ούτε και η μοναδική, έχουμε πολλές περιπτώσεις έχουμε ανοίξει πολλά μέτωπα αλλά πρέπει κάποια  στιγμή να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα μέτωπα δεν μπορούμε μονίμως να τα αφήνουμε να κοιμούνται.

Δημοσιογράφος STAR :

Το οξύμωρο στην περίπτωση αυτή είναι ότι η αντιπολίτευση του δήμου που απέρριψε την προτεινόμενη ρύθμιση είναι αυτή που δεν εισέπραξε ούτε ένα ευρώ την περασμένη 8ετία

 

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.