Tάσος Ταστάνης: “συμμετοχική δημοκρατία με πρωταγωνιστή τον Γλυφαδιώτικο λαό” (VIDEO)




Το notia.gr συνάντησε τον Τάσο Ταστάνη, υποψήφιο δήμαρχο Γλυφάδας με τη νέα δημοτική κίνηση «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», στην υπαίθρια ψαραγορά της παραλίας.

Μας μίλησε για τα προβλήματα της πόλης, τη διαδικασία εκλογής του και το όραμά του. Τη συμμετοχική δημοκρατία με πρωταγωνιστή τον Γλυφαδιώτικο λαό:

“Η Γλυφάδα είναι ένας ευλογημένος τόπος.Από την πάνω μεριά έχει το βουνό τον Υμηττό και από κάτω έχει τη θάλασσα.Βέβαια η πόλη στην πορεία των χρόνων έχει δεχτεί τέτοιες αλλοιώσεις και είναι γεγονός ότι θα πρέπει να αναδειχτούν τα σημεία τα οποία ουσιαστικά δίνουν ζωή στους ανθρώπους για να μπορούν να αντιμετωπίζουν τα καθημερινά προβλήματα.

H διαδικασία της εκλογής μου για τη διεκδίκηση του δήμου Γλυφάδας ήταν μια πρωτόγνωρη διαδικασία που ουσιαστικά ανέδειξε τη συμμετοχική δημοκρατία στην πράξη.
Τα προβλήματα της Γλυφάδας είναι πάρα πολύ μεγάλα. Είναι μια πόλη που αναπτύχτηκε με πολλές πολεοδομικές στρεβλώσεις με κυρίαρχη λογική την αντιπαροχή.

Έχουν έρθει κάτοικοι από μεσαία οικονομικά εισοδήματα αλλά υπάρχουν και κάτοικοι, ειδικά στην Άνω Γλυφάδα και στην Τερψιθέα, που ανήκουν σε κοινωνικές τάξεις που δύσκολα τα φέρνουν βόλτα.

Στη Γλυφάδα υπάρχουν αυτή τη στιγμή οικογένειες που παίρνουν τα είδη πρώτης ανάγκης από το κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό φαρμακείο, υπάρχουν συσσίτια…

Η ανατροπή στην Γλυφάδα την οποία θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε δεν είναι μια κατάσταση η οποία μπορεί μονάχα να συμβεί στη Γλυφάδα. Η ανατροπή πρέπει να έρθει συνολικά στην Ελλάδα.

Είμαστε κάτοικοι αυτής της πόλης έχουμε δώσει μάχες για την ποιότητα ζωής, έχουμε παλέψει με τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα. Έχουμε προτάσεις έχουμε απόψεις έχουμε λύσεις, θα τις καταθέσουμε στον Γλυφαδιώτικο λαό και πιστεύουμε ότι στις εκλογές του Μαϊου θα κάνουμε την ανατροπή και θα μας φέρει ο Γλυφαδιώτικος λαός στη Δημοτική Αρχή.

Πρέπει να παλέψουμε μαζί με τον Γλυφαδιώτικο λαό γιατί αυτό είναι το σημαντικό για εμάς. Η συμμετοχική δημοκρατία πρέπει να εφαρμοστεί στην πράξη”.

Θα κάνει το Τάσος Ταστάνης την ανατροπή στη Γλυφάδα;

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.