Τα Άλογα στον Υμηττό εκπέμπουν SOS – Νεκρά δύο πουλάρια




Τον κώδωνα του κινδύνου για τα άγρια άλογα του Υμηττού κρούουν οι εθελοντές της Help Horses Ymittos, μετά τον θάνατο δύο πουλαριών. “Αντίο και στις δύο μικρούλες που έφυγαν τόσο άδικα! Δύο υγιέστατα μωρά από δύο μανούλες τος οποίες από σκελετούς τις κάναμε άλογα…”

“Δυστυχώς χθες είχαμε κ άλλο θάνατο πουλαριού από το ίδιο κοπάδι, το οποίο αναγκαστήκαμε να “κοιμήσουμε” …

Μας κάλεσε κάτοικος/εθελόντρια να τρέξουμε γιατί ένα μωρό δεν πατούσε το πόδι του…

Όταν φτάσαμε διαπιστώσαμε ότι είχε σπάσει το πόδι του. Δυστυχώς, ήρθε και ο ιππίατρος όπου μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει επιλογή στο σημείο που ήταν το σπάσιμο και έπρεπε να γίνει ευθανασία. Όπως μας είπε, θεωρεί ότι μπορεί να έγινε είτε από χτύπημα αυτοκινήτου είτε από κλωτσιά…



Ζούμε τραγικές μέρες…!

Αντίο 🕊️🐴και στις δύο μικρούλες που έφυγαν τόσο άδικα! Δύο υγιέστατα μωρά από δύο μανούλες τος οποίες από σκελετούς τις κάναμε άλογα…”

“ΝΕΚΡΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥΛΑΡΑΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ….

Τόσο καιρό φωνάζουμε ότι πρέπει να απομακρυνθούν οι επιβήτορες και γενικότερα όλα τα αρσενικά άλογα από τις μάνες με τα πουλάρια.

Δεν έχουμε που να τους πάμε αν δεν μας βοηθήσουν με τις κατασκευές που πρέπει να γίνουν-ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ!

ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΝΕΚΡΟ…

Σίγουρα θα υπάρξουν & άλλες απώλειες…

Δεν μπορούμε να περιορίσουμε όλες τις μάνες σε τόσα διαφορετικά σημεία γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΤΡΟΦΕΣ χρειάζονται αλλά και γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για όλα τα ζώα!

Αυτή είναι η φύση μας λένε…αλλά μπορούμε να αντέξουμε τέτοιο πόνο;;;

Η κάτοικος προσπαθούσε να τα έχει μέσα στην κατοικία της αλλά και αυτό δεν ήταν λύση διότι δεν ήταν κατάλληλος ούτε εκεί ο χώρος αλλά δεν μας έφταναν οι τροφές για τόσα περιορισμένα ζώα! Όσο ήταν περιορισμένα δεν μάθαιναν την επιβίωση ως ελεύθερα μέσα στο κοπάδι…

Ωστόσο, τροφές δεν υπήρχαν με αποτέλεσμα να μένουν ελεύθερα για την βοσκή…

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ …

ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ! Έξω από το γκαράζ κατοικίας να έχουμε νεκρά πουλάρια! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.