Nέα αποκαλυπτικά βίντεο και φωτογραφίες από το ακατάλληλο γήπεδο στον Άλιμο που λειτουργούσε παράνομα θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές μικρών παιδιών




Με κάθε τρόπο προσπαθούσε να κρατήσει κρυφό το σφράγισμα του Β΄Δημοτικού Γυμναστηρίου Αλίμου, η Δημοτική Αρχή. Δεν ήθελαν με κανένα τρόπο να μαθευτεί το γεγονός για να μην κάνει κακό η αποκάλυψη της είδησης στην παράταξη του Θάνου Ορφανού, λόγω των εκλογών!

Όπως έχει αποκαλύψει το notia.gr το γήπεδο είχε σφραγιστεί από το 2012 και για δυο ολόκληρα χρόνια λειτουργούσε παράνομα με την ανοχή της Αστυνομίας  και του Δήμου. Κανείς δεν σκέφτηκε ότι κινδυνεύουν ζωές. Το θυμήθηκαν όταν σκοτώθηκε ο 13χρονος στο παράνομο λούνα παρκ του Ελληνικού. Το notia.gr αποκαλύπτει σήμερα ότι τον περασμένο Φεβρουάριο έπεσε στις σάπιες εξέδρες μια κοπέλα που παρακολουθούσε ένα αγώνα παιδικού πρωταθλήματος. Την παρακάλεσαν και τελικά την έπεισαν να μην καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία.

Οι συνθήκες που επικρατούσαν στις εγκαταστάσεις ήταν άθλιες και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο.

Το χειμώνα με τους δυνατούς ανέμους ξεκολλούσαν λαμαρίνες από τις στέγες και ήταν ευτύχημα που δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό.

Και αντί να το κλείσουν αφού υπήρχε και η σχετική απόφαση από το 2012 της Περιφέρειας Αττικής συνέχιζαν να το λειτουργούν. Γιατί;

Ήταν τόσο ανεύθυνοι και ρίσκαραν με τις ζωές μικρών παιδιών για να μη παίζει η ομάδα του Α.Ο Καλαμακίου σε άλλα γήπεδα και φανεί προς τα έξω η ανεπάρκεια των υπεύθυνων που δεν κατάφεραν τόσα χρόνια να δημιουργήσουν κατάλληλες αθλητικές υποδομές στο δήμο Αλίμου;

Ήδη με τα χίλια ζόρια είχε δοθεί το πράσινο φως πέρυσι για να γίνονται αγώνες στο γήπεδο των Τραχώνων.

Όταν λοιπόν σκοτώθηκε το παιδάκι στο Ελληνικό όλοι έσπευσαν να εφαρμόσουν τους νόμους. Το σφραγισμένο Β΄Δημοτικό Στάδιο Αλίμου ξανασφραγίστηκε και ο αγώνας Καλαμάκι – Νέα Σμύρνη το περασμένο Σάββατο έγινε στο γήπεδο των Τραχώνων.

 

Σε αυτές τις "εξέδρες" έπεσε μια κοπέλα που παρακολουθούσε ένα αγώνα
Χωρίς λόγια…

Το ταβάνι έτοιμο να πέσει
Όργανα γυμναστικής σκουριασμένα
Τα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών
Εικόνα από την αποθήκη
Σκουριασμένα όργανα γυμναστικής
Από εδώ περνούν οι ποδοσφαιριστές για να βγουν στον αγωνιστικό χώρο
Η είσοδος του Β΄Δημοτικού Γυμναστηρίου Αλίμου
Οι εξέδρες με τις σάπιες τάβλες
Ο νιπτήρας στις τουαλέτες κιτρινισμένος από τη βρωμιά
Τα αποδυτήρια των διαιτητών
Χωρίς λόγια…

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.