Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο Παλαιό Φάληρο




(ekloges-faliro.gr)

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, ξεκινάμε κάνοντας μια πρώτη αναφορά στους πρωταγωνιστές της εκλογικής διαδικασίας.
Σε πρώτη φάση ξεκαθαρίζουμε το εξής: οι υποψηφιότητες παρ’ ότι μπορεί να έχουν ανακοινωθεί, δεν έχουν καταχωρηθεί τυπικά στο Δήμο. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν τροποποιήσεις ή προσθήκες. Επί παραδείγματι, το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν έχει ανακοινώσει στήριξη σε υποψήφιο (υπενθυμίζουμε πως στις προηγούμενες εκλογές με το κόμμα αυτό κατέβηκε ο Νίκος Δέτσης, που, όπως φαίνεται, δε θα είναι υποψήφιος αυτή τη φορά).
Οι υποψηφιότητες, λοιπόν, μέχρι στιγμής είναι οι παρακάτω:

1) Χατζηδάκης Διονύσης – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ
Ο νυν Δήμαρχος (που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία), θα είναι σίγουρα υποψήφιος, χωρίς να έχει, όμως, μέχρι στιγμής παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της παράταξής του.

2) Πιτούλης Δημήτρης – Φρέρης Γιάννης – ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ
Ο κύριος Πιτούλης είναι εν ενεργεία ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος (αποχωρήσας από την παράταξη του κου Χατζηδάκη) και δοκιμάζεται, ως ανεξάρτητος υποψήφιος, για τη θέση του Δημάρχου.
Χωρίς κομματικό πρόσημο συμμετέχει στις εκλογές και ο Γιάννης Φρέρης (ΦΑΛΗΡΟ – ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ).
(Οι περιγραφές διατηρούνται μέχρι να ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού και αν τελικά θα προσχωρήσουν σε αυτόν άλλες δυνάμεις)

3) Παπαγεωργίου Νικόλαος – ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
Η παράταξη του κυρίου Παπαγεωργίου, που έχει 4 συμβούλους στο υπάρχον δσ,  στηρίζεται από το ΚΚΕ.

4) Μερκουράκης Κώστας – ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ
Ο νεαρός υποψήφιος έχει λάβει το χρίσμα από το ΣΥΡΙΖΑ.

5) Μεταξάς Σωτήριος – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
Η παράταξη του κυρίου Μεταξά έχει λάβει το χρίσμα από τη Χρυσή Αυγή. Υπενθυμίζεται πως ο υποψήφιος δήμαρχός της ήταν σε προηγούμενες εκλογές στο συνδυασμό του Διονύση Χατζιδάκη.

6) Βασιλείου Γιώργος – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Ο κύριος Βασιλείου δεν έχει λάβει κάποιο κομματικό χρίσμα, ωστόσο συμμετέχει στο δημοτικό συμβούλιο, αφού είχε εκλεγεί με την παράταξη του Νίκου Δέτση.

7) Αναστασοπούλου Ολυμπία (;) 
Η πρώτη θηλυκή και τέταρτη ανεξάρτητη υποψηφιότητα που κατατίθεται (ανεπίσημα ακόμα) είναι αυτή της κας Αναστασοπούλου. Υπενθυμίζεται πως η κα Αναστασοπούλου εξελέγη δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του κου Χατζηδάκη, ωστόσο αργότερα ανεξαρτητοποιήθηκε.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι απουσίες των κκ Δέτση και Βαλέτα, που ήταν δημοτικοί σύμβουλοι και επικεφαλής των παρατάξεών τους, αλλά δε δείχνει πιθανό να συμμετέχουν εκ νέου στις εκλογές, τουλάχιστον ως υποψήφιοι δήμαρχοι.
Αναμένουμε, επίσης, τις κινήσεις ΠΑΣΟΚ αλλά και ΑΝΕΞ. ΕΛ. για τη δημαρχία.

Για κάθε νεότερο, το site θα σάς κρατά ενήμερους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.