Στροφή Νέας Σμύρνης – Με επικεφαλής τον Παναγιώτη Πάντο στις δημοτικές εκλογές


(strofi-ns.gr)

Σε μια μαζική συνέλευση, με τη συμμετοχή άνω των 150 ατόμων, την Παρασκευή 28/2, τα μέλη και οι υποστηρικτές της δημοτικής κίνησης Στροφή Νέας Σμύρνης αποφάσισαν για τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου καθώς και για τα πρώτα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Η συνέλευση ομόφωνα κατέληξε στην ανάδειξη του Παναγιώτη Πάντου, επιμελητή εκδόσεων, στη θέση του υποψηφίου δημάρχου. (Δείτε περισσότερα στοιχεία εδώ)

Ο Παναγιώτης Πάντος, που ήταν υποψήφιος δήμαρχος με τη ΣΤΡΟΦΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ και το 2010, κάλεσε τα μέλη της δημοτικής κίνησης αλλά και όλους τους πολίτες σε έναν κοινό αγώνα για την αλλαγή των δημοτικών πραγμάτων της Νέας Σμύρνης. Όπως είπε:

«Απέναντί μας έχουμε τις παρατάξεις Τζουλάκη και Κουτελάκη, που ουσιαστικά αποτελούν μία παράταξη αφού μαζί διοίκησαν τα προηγούμενα χρόνια και υπόσχονται να συνεργαστούν και μετά τις δημοτικές εκλογές. Μαζί τους συντάσσεται μια ετερόκλητη συμμαχία προθύμων, από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, άγνωστο με τι ανταλλάγματα ο καθένας. Διάφοροι που δεν είχαν βολευτεί μέχρι τώρα επιδιώκουν να το κάνουν σε αυτές τις εκλογές.

Η ΣΤΡΟΦΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ αγωνίζεται για να τους ξεβολέψει. Αγωνίζεται για ένα δήμο που θα λειτουργεί με διαφάνεια και θα βάζει σε προτεραιότητα τηνκοινωνική πολιτική, τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και την ενίσχυση τωνσχολείων της πόλης, αντί για σπάταλα έργα βιτρίνας. Για ένα δήμο που θα βρίσκεταιαπέναντι στη μνημονιακή πολιτική και θα αγωνίζεται γα την ανατροπή της, αντί να αποτελεί τον πιστό εφαρμοστή της. Για ένα δήμο που θα είναι εκπρόσωπος των πολιτών και όχι υπάλληλος της κυβέρνησης

Καλούμε όλους τους πολίτες να ονειρευτούν μαζί μας μια διαφορετική αυτοδιοίκηση και όλοι μαζί να την κάνουμε πράξη στις εκλογές του Μαΐου».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X