Βγήκαν τα μαχαίρια για το Island στη Βάρκιζα που ανήκει στο δήμαρχο Σπύρο Πανά




(notiareport.gr)

Οι τελευταίες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένες και όσο φτάνουμε πιο κοντά στην ημερομηνία των εκλογών το κλίμα θα είναι ακόμα πιο… τεταμένο.

Πλέον έχει γίνει συνήθεια σε κάθε συνεδρίαση δύο ή και περισσότεροι σύμβουλοι να διαπληκτίζονται έντονα ή να σηκώνονται όρθιοι για να λύσουν τις… διαφορές τους χωρίς να έχει γίνει ακόμα κάποια βίαιη ενέργεια. Ελπίζουμε να μείνουμε μόνο στις λεκτικές επιθέσεις.

Τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ Δημοτικό Συμβούλιο 3Β, είχαμε χθες.

Τον λόγο είχε ο δημοτικός σύμβουλος Π.Σωτηρόπουλος μιλώντας για το θέμα της πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης. Στο σημείο εκείνο ο Δήμαρχος Σπύρος Πανάς αποχωρώντας από την αίθουσα για λίγα λεπτά και περνώντας δίπλα από τον υποψήφιο σύμβουλο της παράταξης Κωνσταντέλλου κ.Αγαλιώτη που παρακολουθούσε την διαδικασία, ο τελευταίος φαίνεται να απείλησε τον Σπύρο Πανά λέγοντας του ‘Θα δεις τι θα γίνει με το island’ (επιχείρηση του Δημάρχου). Αμέσως ο Σπύρος Πανάς του ζήτησε τον λόγο για την απειλή και τι εννοεί με αυτό που είπε. Η απάντηση του κ.Αγαλιώτη ήταν ‘φύγε τώρα από δίπλα μου’.

Ο Δήμαρχος Σπύρος Πανάς, κατήγγειλε στο δημοτικό συμβούλιο την απειλή που δέχτηκε από τον κ.Αγαλιώτη και φυσικά εκεί έγινε το έλα να δεις.

Η Βερόνικα Αγαλιώτη (κόρη του Γ.Αγαλιώτη) ρώτησε τον Δήμαρχο πόσοι έχουν αναφερθεί στο island και αν τις έχει εκλάβει ως απειλές με τον Σπύρο Πανά να απαντά όλος ο πλανήτης μιλάει για το island, έχει βραβευτεί για το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας και όχι μόνο.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γ.Αγαλιώτης ‘τσιγλίζει’ τον Δήμαρχο Σπύρο Πανά ειδικότερα όταν βρίσκονται στην αίθουσα του Δ.Σ. (κάτι το οποίο σχολιάζετε αρνητικά από τον κόσμο που παρακολουθεί τις συνεδριάσεις). Μπορεί να μην συμφωνούν όλοι με τον Δήμαρχο αλλά θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Ο Δήμαρχος είναι, μη τα υποβιβάθμίζουμε όλα…

Περιστατικά ”απειλών” έχει στον ενεργητικό του και ο Δήμαρχος Σπύρος Πανάς όταν επιτέθηκε λεκτικά στην Νανά Κάραγιαν (αν και η τελευταία τον χαρακτήρισε ποντικομαμή) όπως και ο Π.Σκουζής κατά του αντιδημάρχου Δ.Κοντονή σε παλαιότερα δημοτικά συμβούλια.

Αν νομίζουν πως ο λαός θα ψηφίσει αυτόν που επιτίθεται λεκτικά ή ειρωνεύεται σε κάθε ευκαιρία τον ‘συνάδελφο’ του είναι βαθιά νυχτωμένοι…

Δημοτικό Συμβούλιο 3Β, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.