Στον Κουβέλη ο Πανάς για τον Αστέρα




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς παρέστη στη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για το θέμα της γνωμοδότησης επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε) του Ε.Σ.Χ.Α.Δ.Α για τον Αστέρα Βουλιαγμένης.
Κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης μοιράστηκε το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης για το ζήτημα της αξιοποίησης της έκτασης του Αστέρα, στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
Ο Δήμαρχος με την παρουσία του έκανε σαφές ότι ο Δήμος είναι κατηγορηματικά αντίθετος στην τσιμεντοποίηση της έκτασης του Αστέρα Βουλιαγμένης και σε κάθε σχέδιο που αλλάζει χρήσεις και μετατρέπει το ξενοδοχείο σε κατοικίες.
Μετά την τοποθέτηση των Περιφερειακών Συμβούλων, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους τάχθηκαν υπέρ της αναβολής του θέματος και της περαιτέρω συλλογής και συζήτησης επιπλέον στοιχείων, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναβολή του θέματος.
Σημειώνεται ότι, για το ίδιο θέμα ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης έχει προγραμματίσει αύριο Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 στις 11.00 π.μ. συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη στα γραφεία του κόμματος (Αγ. Κωνσταντίνου 40), ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερωτικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.